Prvi 239 pregleda 31. ožujka 2022.

Osvoji 10.000 kn! Provjeri tko ti bolje kuha - mama ili žena?

Još uvijek traju prijave za novi show koji će se emitirati na YouTube kanalu 24sata. U showu odgovaramo na vječito pitanje - kuha li bolje majka ili žena ili pak otac ili muž?...

Ono što nijedna supruga, majka, muž ili pak otac, ne voli čuti jest zasigurno ono zloglasna primjedba: 'Ali ona/on kuha drugačije...' Zbog toga ćemo u ovom video formatu 'Tko mi bolje kuha?' na kuharskom terenu testirati obiteljsko rivalstvo. 

U jednoj od epizoda sin, odnosno suprug, će na početku epizode odrediti jelo koje mu moraju spremiti majka i žena, a one će to jelo pripremati pod budnim okom profesionalnog kuhara. Ista stvar događat će se kada kćer, odnosno supruga bude birala jelo koje će joj kuhati njezin suprug protiv njezinog oca.

"Najveće rivalstvo u životu je naravno ono između supruge i njezine svekrve. Njihovo suočavanje pred sinom, koji je u ulozi suca, garantira gledateljima nevjerojatnu zabavu i malu dozu pozitivnog ludila. Ovo je više od običnog kulinarskog showa", kaže Izzet Pinto, CEO Global Agency po čijoj licenci radimo ovaj show.

Prijavi se možete putem sljedećeg obrasca, a sudjelovanjem u showu možete osvojiti i vrijedne nagrade:

Tvoja reakcija?