Prvi 178 pregleda 19. svibnja 2016.

Otac me razočarao, u djedu sam vidjela sve

Ariana Grande
Pixsell

Nakon smrti voljenog djeda pjevačici su mama i brat najveća podrška u životu

Ariana Grande (21) danas priznaje da joj se ostvario san o slavi iako je za to bilo potrebno mnogo žrtve i odricanja.

- Dok si jako mlad, nije lako većinu vremena provoditi pred strancima koji na sve moguće načine pokušavaju stupiti u kontakt s tobom - priznala je Ariana.

Živi s bratom, ali im je ljepše kod mame

Obitelj joj je oduvijek bila na prvom mjestu i bez njihove potpore ne bi uspjela. Velik je životni udarac doživjela u srpnju kada joj je preminuo voljeni djed koji je, kako kaže, najviše utjecao na nju.

Naučio ju je da poslije loših stvari dolaze one dobre, a bio joj je i najveća potpora u svim životnim razdobljima. Otac ju je u životu jako razočarao i s njim već godinu dana nema kontakta, zato je jako povezana s majkom i bratom Frankiejem (31), s kojim i dijeli stan. No braco i seka većinu vremena provode kod mame koja također živi u istoj zgradi u New Yorku.

Životni moto - zaboravi sve loše i kreni dalje

Ariana priznaje da su je brinuli negativni komentari koje je o sebi čitala na internetu, no ubrzo je shvatila da je najvažnije pozitivno razmišljati. Nekad se uzrujavala zbog svake sitnice, no shvatila je da je to samo koči u njezinu napret ku u karijeri. Zato se usredotočila na budućnost, a počela je i zaboravljati sve loše. Prije nego što je postala slavna pjevačica i glumica, Ariana je glumila u televizijskim serijama “Victorious” i “Sam i Cat”, ali glazba je ta koja ju je proslavila. Njezina pjesma “Problem” našla se na vrhu top-ljestvica, a u rujnu je izdala i album “My Everything”.

Mnogo bolje se osjeća kad objavi selfie

Kako kaže, svaka pjesma koju piše inspirirana je određenim razdobljima njezina života. Surađuje s mnogim glazbenicima, a Katy Perry joj je među najdražima. Kako bi joj olakšala u estradnom svijetu, rekla joj je da joj se uvijek može javiti. Ariana ima više od 50 milijuna pratitelja na društvenim mrežama Potrebno joj je čak sat vremena kako bi odlučila je li njezina fotografija dovoljno dobra da bi je podijelila s obožavateljima.

- Nisam umišljena, ali volim “selfije”. Volim vidjeti dobru fotku, svoju i tuđu - kaže.

 

Tvoja reakcija?