Prvi 72 pregleda 17. prosinca 2016.

Otišla korak dalje: Justinova obožavateljica vjeruje da je s njim u braku!

Obožavateljica
Profimedia

Zbog pjevača je promijenila i prezime, posvetila mu tetovaže, ali i nabavila njegovu kartonsku repliku... A spremna je i na puno više...

Biebermanija već jako dugo vlada Hrvatskom, a svoj je vrhunac doživjela nakon što je Justin Bieber održao koncert za pamćenje u zagrebačkoj Areni.

Justin Bieber | Autor: Pixsell Pixsell

Ipak, situacija nije ništa drugačija ni u ostatku svijeta. Svoje obožavatelje ima posvuda, a njihova ljubav prema mladom pjevaču nema granica.

Dokaz tome je i Gabrielle Newton - Bieber (23), mlada britanka koja bi vrlo lako mogla "osvojiti" titulu najvjernije Bieberove obožavateljice. Naime, ona je svoju ljubav prema Justinu odlučila dokazati dodavanjem njegovog prezimena iza svog! Na taj je potez nagovarala mamu čak dvije godine, a onda je ona napokon i popustila poklonivši joj pjevačevo prezime za 18. rođendan.

Njezina opsesija pjevačem počela je prije šest godina, a svoju je priču odlučila iznijeti i u javnosti, nadajući se da će tako dobiti priliku upoznati svog idola, piše BBC.

Kako Gabrielle ističe, Justin je 'jedini pravi muškarac za nju' i većinu slobodnog vremena provodi maštajući o njemu. Kako bi njezina vizija braka bila što uvjerljivija, nabavila je i pjevačevu kartonsku repliku s kojom priča, ali i spava.

Obožavateljica | Autor: Profimedia Profimedia

- Nikad ne bih izašla na spoj s nekim drugim, osim ako nije identični blizanac Justina - kaže Gabrielle i ističe kako ga svakim danom voli sve više i više...

U njihovu je ljubav toliko uvjerena da drugim ljudima priča kako je upravo Justin njezin muž, a najveća joj je želja osvojiti jackpot kako bi se mogla preseliti što bliže 'čovjeku svog života'.

Iako je očekivala pozitivne komentare, većina ljudi poprilično negativno gleda na ovoliku dozu obožavanja osobe koju niti ne poznajte... Mislite li i vi da Gabrielle pretjeruje ili je u potpunosti razumijete?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?