Prvi MOGU REĆI NEĆU 788 pregleda 29. studenoga 2021.

Otjerao je curu s večere jer mu se nije sviđao njen outfit

Canva/Opinionstage

Nedavno se na TikToku pojavio video u kojemu jedna djevojka objašnjava kako ju je njezin dečko poslao kući s poslovne večere jer ga je bilo sram njenog outfita

Djevojka Nikki Jabs iz Michigana na svom se TikToku požalila kako ju je njezin dečko poslao kući s poslovne večere jer ga je bilo sram toga kako se odjenula, piše Miss7. U videu kojeg je objavila, vidno razočarana, pokazuje svoj outfit koji se sastoji od crnog crop topa i svjetloružičastih hlača te kaputa jarko ružičaste boje. 

@nikki.jabs

Reply to @kevinkreates_

♬ Night Fever - From "Saturday Night Fever" Soundtrack - Bee Gees

"Potrošila sam 40 minuta na šminkanje kako bi upoznala njegove prijatelje i kolege... Njega je bilo previše sram da ga netko vidi sa mnom u ovom outfitu pa mi je pozvao Uber i otišao na večeru bez mene", napisala je Nikki. 

Kasnije je snimila još nekoliko videa u kojima objašnjava kako je i ranije počela primjećivati promjene u njegovom ponašanju te da je već puno puta imao zamjerke na njen izgled. "Sve je počelo s malim komentarima tu i tamo poput: "Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš tenisice. Zašto imaš toliko šminke? Jako mi se sviđa kad si prirodna", objasnila je.

Dodala je kako je ovaj tjedan više puta imao zamjerku na njezino odijevanje i poticao je da nosi džemper. 

Nakon što joj je dečko pozvao Uber, Nikki je otišla u njegov stan u kojemu su živjeli zajedno, spakirala sve svoje stvari i otišla. Dodala je da od te večeri s njim nije ni razgovarala, ali kaže kako mu želi sve najbolje. Komentatori su je podržali te joj rekli kako nema razloga biti uzrujana te da treba biti sretna što se takvog dečka riješila.

Što vi kažete na ovaj postupak njezina dečka? Mi smo sigurni da za Nikkin postupak kažemo - veliko bravo! Ovako se bori za sebe, jer, svatko tko vas ne poštuje, ne zaslužuje vas ni imati u životu. Svatko mora, baš kao i Nikki, naučiti da svatko od nas ima pravo reći NEĆU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?