Prvi 117 pregleda 08. studenoga 2016.

Otkrivamo: Što će dobiti vlasnici VIP karata? Možda neće upoznati Jusa, ali...

Justin Bieber

Iako su pojedini obožavatelji izdvojili čak 14 tisuća kuna da upoznaju svog idola, to se neće ostvariti...

Već i ptice na  granama znaju kako nas od najiščekivanijeg koncerta godine (a ako pitate Belibere i najiščekivanijeg koncerta desetljeća) dijeli tek jedan dan. Sutra će Justin Bieber napuniti zagrebačku Arenu do posljednjeg mjesta, a već mjesecima se traži karta više.

Ako je vjerovati najavama, brojni obožavatelji će se okupiti i ispred same Arene. No, dok će se oni nadati kako će bar u prolazu vidjeti svog idola, vlasnici VIP karata biti će u nešto boljem položaju. Ipak, još prije nekoliko mjeseci obožavatelje je rastužila vijest kako Justin otkazuje 'meet & greet', odnosno upoznavanja prije koncerata koje je bilo povlastica upravo tih VIP karata za koje je bilo potrebno izdvojiti čak 14 tisuća kuna.

via GIPHY

No, kako najvjerniji (i najbogatiji) obožavatelji ne bi bili potpuno zakinuti, Justinov menadžment se pobrinuo da to nadoknadi novim pogodnostima. Drugim riječima, kako navode  organizatori zagrebačkog koncerta, bogatijim paketima VIP ulaznica.

Belieberi koji su kupili 'Ultimate' ulaznicu automatski će dobiti povrat novca u iznosu od 6.750 kuna, ali će i dalje imati priliku uživati u koncertu iz posebnog odjeljka odmah pokraj pozornice te će biti najbliže Justinu.

via GIPHY

Kako piše Muzika.hr, novi paket ulaznica 'Ultimate' VIP 1 uključuje i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Drugi obožavatelji koji su za 6 490 kuna kupili ulaznice 'I'll show you' VIP 2 bit će vraćen iznos od 2.465,00 kuna, ali će dobiti premium ulaznicu koja uključuje poseban VIP ulaz te poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?