Prvi 683 pregleda 11. svibnja 2019.

'Otrovala si se': Ema Luketin proživjela dramu života!

YouTube/screenshot, canva

Ema nije znala što ju je snašlo

Vani je nova epizoda Prank'da, a ovog puta žrtva je bila Ema. Naime, domaćin serijala, Magic Leon za nju je pripremio jednu 'paklenu kuhinju'. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Emi je rečeno da će zajedno sa Svenkyjem sudjelovati u jednom kulinarskom showu u kojem će njih dvoje morati ocjeniti hranu. No, nije ni slutila kako je sve to samo paravan za najbrutalniji prank u njezinom životu. 

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Glavni kuhar bio je zapravo glumac koji je na meniju imao egzotičnu ribu izmišljenog imena od koje se Svenky istog trena 'otrovao'. Šokiranoj Emi svi su savjetovali kako se mora ispovraćati što prije, a cijela ekipa je toliko uvjerljivo odglumila paniku da Ema ni u jednom trenu nije posumnjala o čemu se zapravo radi.

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

"Isuse Bože, ja ću se rasplakat'! Mislila sam da ću i ja umrijet", rekla je Ema kad je saznala kako je sve samo prank. "Sva se tresem, ne mogu", zaključila je, zajedno s "Ubila bih vas da sam se ispovraćala!"

Koliko je ovo brutalno?

Epizodu možeš pogledati ovdje:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG!! Tooooooooppppp!!!!