Prvi 334 pregleda 15. lipnja 2021.

Otvoreni su upisi za ljetnu Dječju akademiju u Amazingi!

Promo

Najveći europski family entertainment centar, Amazinga, otvorio je prijave za ljetnu Dječju akademiju koja će uključivati i prvu školu skakanja na trampolinima u Hrvatskoj!

Premda su upisi u ljetnu Dječju akademiju u Amazingi tek krenuli, dobar dio raspoloživih mjesta zauzet je odmah u startu. Petodnevni zabavno-edukativni program je naišao na oduševljenje roditelja i zbog praktičnih razloga jer će djeca, osim stručno osmišljenog programa, u Amazingi biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

"Dječju ljetnu akademiju planiramo već dva mjeseca i iza nas su nebrojeni radni sastanci i koordinacije različitih disciplina. Izazov je bio osmisliti ljetni program za djecu koji neće biti samo zabava nego će potaknuti i njihov razvoj", istaknula je Sanja Tokić, voditeljica Dječje akademije.

"Zato  su u planiranju Akademije sudjelovali pedagozi i profesori kineziologije. Konzultirali smo nutricioniste, roditelje, ali i djecu. Htjeli smo znati i što oni žele. Uvjerena sam da smo postigli idealno balansiranu formulu zabave, razvoja i edukacije", dodala je Tokić.

 | Autor: Promo Promo

Ljetna Dječja akademija je petodnevni zabavno-edukacijski program, namijenjen školskom uzrastu od 7 do 15 godina, a djeca će tijekom cjelodnevnog boravka (od 8:00 do 17:00 sati) imati osigurana tri obroka te animatore i trenere koji će energizirati atmosferu i paziti na izvedbu.

 | Autor: Promo Promo

Sam program Akademije uključuje školu trampolina, školu kartinga i školu penjanja, a polaznici će redovito igrati escape room igre kojima će razvijati logiku, laser tag igre kojima će poboljšati koordinaciju tijela i outdoor igre koje su mnogima obilježile djetinjstvo te su još uvijek bezvremenski klasici koje i danas možemo igrati na zelenim površinama. Ove godine po prvi puta Amazinga nudi čak 3 vrste paketa dječje akademije: Fast, Brave i Smart a svaki od paketa ima naglasak na nekom od atrakcija. Tako Fast paket naglasak ima na kartingu, Brave paket na laser tagu dok Smart paket naglasak ima na escape roomu. 

 | Autor: Promo Promo

"Djeca će kroz školu trampolina, uz poneki jednostavni trik, naučiti osnove pravilnog skakanja koje će poboljšati njihove motoričke sposobnosti, koordinaciju i ravnotežu. U školi kartinga ćemo ih naučiti osnovama vožnje i sportskog ponašanja na stazi dok će škola penjanja pridonijeti razvoju njihovog mišićnog sustava, ali i samopouzdanja jer svaki maleni uspjeh na zidu postaje velika osobna pobjeda", objašnjava Tokić.

Ljetna Dječja akademija u Amazingi će se održati u jedanaest termina, a prijave se, do popunjavanja mjesta, vrše na recepciji i na web stranicama Amazinge. 

 | Autor: Promo Promo

Termini održavanja ljetne Dječje akademije su:

●   od 21. do 25. lipnja

●   od 28. lipnja do 2. srpnja

●   od 5. srpnja do 9. srpnja

●   od 12. srpnja do 16. Srpnja

●   od 19. srpnja do 23. srpnja

●   od 26. srpnja do 30. srpnja

●   od 2. kolovoza do 6. kolovoza

●   od 9. kolovoza do 13. kolovoza

●   od 16. kolovoza do 20. kolovoza

●   od 23. kolovoza do 27. kolovoza

●   od 30. kolovoza do 3. rujna

Tvoja reakcija?