Prvi 8 pregleda 17. ožujka 2017.

Otvorila se: 'Plakala sam prije, tijekom i poslije nastupa'

Selena Gomez

Konačno je objasnila zašto je morala odustati od europske turneje

Selena Gomez (24) prvi će put u travnju zasjati na naslovnici američkog Vogue - no u intervjuu za časopis podijelila je ne tako sjajno iskustvo.

Kao što svi znamo, na našu žalost, Selena je otkazala ostatak svoje turneje 'Revival' kako bi se prijavila na rehabilitaciju zbog napadaja panike, depresije i drugih problema s kojima je vodila borbu duže vremena.

- Počela sam imati napadaje panike neposredno prije nego bih se popela na binu, ili odmah nakon što bih završila. Nisam se osjećala dovoljno dobrom, ni sposobnom - započela je vlasinca hita 'It ain't me'.

Priznala je kako joj je pritisak slave postajao previše, ali 'ubijao' ju je i taj osjećaj da mora biti svima sve - pogotovo na društvenim mrežama. 

- Ljudi su toliko željeli da budem iskrena, autentična. I bila sam vrlo ranjiva pred svojim fanovima, nekad bih rekla i stvari koje nisam trebala. Ali moram biti iskrena s njima, to je bitan dio mene - nastavila je Sel.

Pjevačica se na liječenju odrekla svog mobitela na 90 dana i sudjelovala je na terapiji s drugim ženama koje imaju slične probleme. 

- Koliko god teško bilo, ujedno me oslobađalo. Tih 6 cura uopće nije bilo briga tko sam ja, borile su se za vlastiti život - rekla je Gomez.

Drago nam je da ti bolje, Sel!

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?