Prvi 365 pregleda 04. srpnja 2022.

'Outsideri' će biti prikazani i na Pula Film Festivalu

Ovogodišnji Pula Film Festival održat će se od 16. do 24. srpnja, a na njemu će biti prikazano i svih osam epizoda naše nove hit teen serije 'The Outsiders'

Idućeg vikenda održat će se 69. po redu izdanje Pula Film Festivala, a na njemu će, 23. srpnja, u sklopu programa 'Dizalica' biti prikazano i svih osam nastavaka naše nove serija 'The Outsiders', piše Pulski Filmski Festival.

JoomBoosov originalni projekt, serija 'The Outsiders' prati tinejdžera Noahu čija majka radi kao kulturni ataše za britansku ambasadu. Zbog prirode njenog posla, svakih nekoliko godina se sele u drugu državu, a sada su stigli u Hrvatsku. 

Noah se sada mora integrirati u društvo kroz tipične tinejdžerske zaplete, ljubav, prijateljstvo i suparništvo koji će na kraju dovesti do njegovog konačnog pronalaska mjesta koje može zvati dom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoomBoos (@joomboosyt)

Podsjetimo, riječ je o prvoj bilingvalnoj teen seriji u regiji koju mnogi od samog početka emitiranja uspoređuju s najvećim uspješnicama s Netflixa.

"S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana", objašnjava jedan od autora serije, Bruno Mustić.

U 'Outsiderima' se, osim mladih talentiranih glumaca iz Hrvatske i Londona, pojavljuju i neka već dobro poznata glumačka lica poput Gorana Grgića. 

'Outsidere' možete pratiti na JoomBoos YouTube kanalu na kojemu se trenutno nalaze prve tri epizode ove serije, a nove epizode izlaze četvrtkom u 12 sati. 

 

Pogledajte treću epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?