Prvi 990 pregleda 09. siječnja 2019.

Ova 15-godišnjakinja bi nam svima trebala biti uzor!

greenlightcard/Instagram

Njezin projekt za cilj ima osnažiti, ohrabriti i potaknuti žene i djevojčice da budu svoje i da rade sve što žele i što ih zanima, jer one to mogu

Sve žene svijeta trebale bi znati koliko su snažne i sposobne, a 15-godišnja Lily Riccio toga je savršeno svjesna, pa je krenula s vlastitom kampanjom osnaživanja i ostalih žena kako bi im promijenila navike i uvjerila ih da su važne i snažne. Tako je nastala stranica 'Power of girl'. Ondje objavljuje intervjue sa snažnim ženama koje inspiriraju druge i objavljuje genijalne 'girl power' sadržaje.

Lily je za Teen Vouge izjavila kako je stranicu osnova s namjerom da pomogne djevojkama svoje dobi da dobiju samopouzdanje, a snažne žene koje intervjuira upravo su uzor i njoj, ali i njima. Također, stranica funkcionira i kao platforma za djeljenje savjeta između žena različitih kultura, zanimanja, dobi i iskustava.

Ovo je nekoliko žena koje je dosad intervjuirala, a itekako su genijalne:

1. Catchy Hughes (osnivačica Radio One i TV One)

 | Autor: farlinave/Instagram farlinave/Instagram

2. Jennifer Yuh Nelson (prva žena koja je samostalno snimila film)

 | Autor: womenthatsoar/Instagram womenthatsoar/Instagram

3. Paradis Sabeti (profesorica na Harvardu i genetičarka)

 | Autor: pardis_sabeti/Instagram pardis_sabeti/Instagram

4.Kristine Lilly (nogometašica)

 | Autor: ussoccer_wnt Verified/Instagram ussoccer_wnt Verified/Instagram

5. Katie Cook (prva pilotkinja u Blue Anglesa)

 | Autor: gulfcoastbaydreams/Instagram gulfcoastbaydreams/Instagram

Jednom kad je Lilly osmislila ime i fokus projekta, sve je krenulo samo od sebe. Uz puno rada pokazala je kako se sve može, a njime svakako pomaže društvu da krene naprijed. Nada se, također, kako će u budućnosti stranicu pretvoriti u uspješnu kompaniju koja će biti platforma za rast svim ženama. Jedan od ciljeva joj je, zasad, privlačenje sponzora za studiranje djevojaka koje se ne mogu školovati zbog nedostatne financijske situacije, a mi joj želimo svu sreću s projektom i držimo fige da nešto ovako genijalno zaista uspije! Inspiracija je svima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👏🏼👏🏾👏🏿✨ #PowerofGirl

A post shared by Power Of Girl (@powerofgirlofficial) on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Voljela bih bit poput nje <3