Prvi 16493 pregleda 04. rujna 2023.

Ova 2 horoskopska znaka imaju najbolje anđele čuvare!

Canva

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak ima svog anđela ili arkanđela koji je s njim povezan i kojeg može smatrati osobnim čuvarom, a ova dva znaka su imaju najbolje čuvare

RIBE

Poznato je da su ribe najduhovniji znak zodijaka. Duboko su maštovite, intuitivne i suosjećajne prema emocijama drugih ljudi oko sebe. Ovom vodenom znaku lako je stvoriti dublju vezu s ljudima i duhovnim energijama jer su vidovitiji i usklađeniji sa svojim anđelima čuvarima od većine. Stalo im je do osobnog rasta i stvaranja vrijednog života, pa pozivaju anđele čuvare da im - i drugima - pomognu na tom putu, piše miss7.

Anđeo čuvar riba je arkanđeo Barakiel, čuvar dobrote, vjere i vidovitosti. Ribe su dobre u istraživanju svoje duše i osjećaja, a Barakiel im je iscjelitelj i voditelj u tome.

 | Autor: Canva Canva

VODENJAK

Ovaj zračni znak je slobodan mislilac koji stalno sve preispituje. Ali, kada vjeruju u nešto, poput moći i odgovora iz neočekivanog izvora, vjeruju u to. Oni to jednostavno prihvaćaju. Izuzetno su otvoreni za nove načine razmišljanja i djelovanja i dobro razumiju što se događa u svijetu. Sa svojom snažnom željom za stvaranjem pozitivne promjene u svijetu, kanaliziraju svoje duhovne uvide kao vodstvo.

Anđeo čuvar vodenjaka je arkanđeo Gabrijel, anđeo svjetlosti, koji predsjedava nebeskim dvorom. Gabriel donosi slobodno mišljenje, humanizam, otkrivenja, nadu i istinu.



 

Tvoja reakcija?