Prvi 21620 pregleda 29. travnja 2019.

Ova 3 horoskopska znaka se stalno vraćaju bivšim ljubavima

unsplash/ilustracija

Poslati ili ne poslati poruku nakon prekida? Ovi horoskopski znakovi kažu - da

Prekidi su uglavnom bolni i teški za većinu ljudi. Pustiti iz života nekoga za koga si se toliko vezao da ste skoro 'postali jedno' zasigurno nije lako i svatko se s tim nosi na svoj način. Pogotovo je teško u početku kad je još sve 'svježe', tada misli konstantno lutaju gdje ne bi smjele.

Glavna napast leži u želji za ponovnim kontaktiranjem osobe. Možda samo jedna poruka, poziv? Što se loše može dogoditi? E pa, iznenadili biste se koliko toga... A to najbolje znaju ova tri horoskopska znaka koja najčešće ne mogu odoljeti tome da se javljaju bivšima i nikako ne mogu pustiti bivše ljubavi. Elite Daily otkriva tko se to najteže nosi s prekidom. Jesi i ti među njima?

Ovan

Kad Ovan dobije ideju da učini nešto, uključujući slanje SMS-a bivšoj ljubavi, nema zaustavljanja. Uostalom, s vladajućim planetom poput Marsa, koji je povezana sa strašću i agresivnošću, očekujete li išta manje? To je znak koji vjeruje samome sebi i ako odluči da je nešto dobra odluka, više nema povratka - učinit će što naumi.

Stoga im posebno teško pada kad netko prekine s njima, a oni nisu stigli imati svoju riječ u tome. Pisanje i javljanje bivšem/bivšoj kreće odmah i ne popuštaju sve dok odbijanje na kraju ne postane čak i neugodno. Jer, realno, vraćanje bivšim ljubavima može biti još bolnije od prvotnog prekida, ali njih ništa ne zaustavlja...

via GIPHY

Blizanci

Blizanci, s druge strane, često znaju donijeti neku odluku koju kasnije požale. To je znak koji nema problema s komunikacijom i ne boje se izraziti svoje osjećaje. Oni će se nakon prekida zato potruditi da bivša ljubav zna točno kako su i o čemu razmišljaju, pogotovo ako se žele pomiriti s njom/njim. Ali, vrlo brzo shvaćaju da ipak neće biti ništa od pomirbe jer se ne vrijedi vraćati onome što je prvotno propalo... Auč.

via GIPHY

Rak

Za duboko emocionalni znak kao što je Rak, vrijeme nakon prekida može biti osobito brutalno. Ako ste osvojili srce ovog znaka, to znači da su skinuli svoj štit i potpuno se prepustili. Ta razina ranjivosti znači duboke emocionalne rane. Upravo zbog toga Rakovi zaista teško puštaju.

Kad pate, umjesto da odguruju ljude, oni se zapravo još čvršće 'drže' za njih. Nakon prekida oni će sigurno još dugo slati poruke bivšem/bivšoj s pitanjima na koja će im trebati odgovoriti kako bi mogli krenuti dalje, pa spremite odgovore na mnoga "ali zašto ipak ne bismo?" pitanja nakon što prekinete s ovim znakom. Oni ne odustaju samo tako.

via GIPHY

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    Njemu više sgurno neeeeee
  • mala_loodacha

    Pa istina...