Prvi 11441 pregleda 27. srpnja 2023.

Ova 3 horoskopska znaka slove za najbolje muževe

Canva

Ako je suditi po horoskopu, pripadnici ova tri znaka bi trebali biti najbolji supružnici

LAV

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtijeva puno pažnje, a daje li mu se on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i podosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima cijeli život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti, piše Express.

 | Autor: canva canva

RIBA

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav svijeta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga "papkom". Rado provodi vrijeme s obitelji, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerojatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i s druge strane - želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

 | Autor: Canva Canva

BIK

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduvjete - posao, određene godine, rješeno stambeno pitanje, a zasnivanje obitelji ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen obitelji, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažiran u kućanskim poslovima, no to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba poticati na kretanje i dijetu. 


 

Tvoja reakcija?