Prvi 10132 pregleda 25. rujna 2023.

Ova 3 znaka Zodijaka će ljubav pronaći tek u zrelijoj dobi

Canva

Neki horoskopski znakovi pravu ljubav pronađu tek kasnije u životu

Jarac

Jarac je vrlo disciplinirano i ambiciozno biće. Prilično rano u životu zna gdje želi biti kasnije i teško ga je odvratiti od tog cilja. Dok neki dopuštaju da ih život ponese te ponekad odvede zaobilaznim putem, jarci uvijek ostaju fokusirani i vrlo precizno postavljaju svoje prioritete. Ali, to je često karijera, zbog čega jarci brzo zanemaruju privatni život, a prije svega ljubav.

Osim toga, imaju vrlo visoke standarde kada je njihov partner u pitanju i definitivno imaju precizne ideje o tome što očekuju od veze. Međutim, tijekom života takvi kruti obrasci mogu omekšati zbog raznih iskustava. Jarac prepoznaje da se ne može sve planirati i kontrolirati. To objašnjava zašto svoju pravu ljubav nastoji pronaći kasnije u životu. Ali, ljubav tada može postati još intenzivnija, piše misszdrava.

 | Autor: Canva Canva

Ovan

Ovan je vrlo strastveno i impulzivno biće. Voli se neprestano upuštati u nove romanse. Ovaj emocionalni horoskopski znak želi imati lijep osjećaj zaljubljivanja i leptirića u trbuhu cijelo vrijeme, zbog čega je prilično nestalan kada su u pitanju veze. Osim toga, ovnu brzo dosadi kada prva ljubav prođe. Zatim traži novu osobu koja u njemu pokreće taj osjećaj.

Ova igra jako dobro funkcionira za ovnove dugi niz godina, ali kako stare, također se žele ozbiljno posvetiti vezi i doživjeti duboke, dugotrajne osjećaje. Nakon što su odbacili rogove kroz mnoge afere, drame i iskustva, ovnovi imaju tendenciju pronaći svoju pravu ljubav kasnije u životu. Tada će također biti pouzdani, odani partneri.

 | Autor: Canva Canva

Djevica

Djevica se također bavi temom ljubavi tek kasnije u životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo vrijedan i perfekcionist je. Djevici su na prvom mjestu one same, a onda sve što se odnosi na njihovu viziju idealnog života. Djevica mnogim stvarima pristupa vrlo pragmatično i želi da se njeni zahtjevi u potpunosti ispune.

Za vezu moraju sve stavke na kontrolnoj listi biti označene: dobar posao? Postojan? Jednaki ciljevi? Nakon što djevica u prvoj polovici života teži utopijskoj ideji savršenstva, isključuje sve što ne odgovara njenom svjetonazoru i voli zaboraviti svoju strast, u starosti uči da se ljubav ne može izračunati. Potrebni su kompromisi i spremnost da se prihvati druga osoba sa svim svojim hirovima. Djevica koja postane mudra konačno bi se mogla iznenaditi s partnerom kakav se od nje nikada ne bi očekivao.

 

Tvoja reakcija?