Prvi 3416 pregleda 06. travnja 2019.

Ova 4 horoskopska znaka najveće su spavalice

gabi@instagram

Da zaspu treba im pet minuta, a spavaju satima

Tvoje navike spavanja mogu biti pod utjecajem zodijaka, prenosi PopSugar

Pogledaj spadaš li pod najpospanije horoskopske znakove!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

BIK

Bikovi vole luksuz i zadovoljstvo. Vođeni su Venerom, planetom ljepote, pa vole uživati u dodatnom satu ili dva spavanja. Osim toga, uvijek negdje pokušavaju "malo odrijemati". 

LAV

Lavovi uživaju u dugoj noći dobrog spavanja, pa onda danu u horizontali. Oni su skloni lijenosti jer kada rade, onda rade marljivo - zato i vole svoj "beauty sleep" da bi zasjali sljedeći dan. Krevet je njihovo kraljevstvo, vole spavati toliko rašireno da postaju problem svojim partnerima.

VAGA

Vagu vodi Venera, planet ljubavi i ravnoteže, pa vole svoje zadovoljstvo što uključuje puno spavanja. Kada god je moguće pokušavaju ugurati malo sna, a ne mogu spavati sami jer se vole maziti.

RIBE

Ribe su osjećajne, osjetljive te vrlo povrzane sa snovima. Uvijek su u nekom svom svijetu, sanjare i gube se u vlastitim fantazijama. Ribe vole spavati više nego bilo koji drugi znak jer ih to odvaja od stvarnosti.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve