Prvi 79952 pregleda 19. travnja 2019.

Ova 4 horoskopska znaka uopće nemaju sreće u ljubavi

dreamstreamers/instagram

Ako vam se sreća nikako ne želi 'osmjehnuti' na ljubavnom planu, evo mogućeg razloga

Iako, naravno, postoje iznimke, ako ste nesretni u ljubavi postoji velika mogućnost da ste jedan od ova četiri horoskopskih znaka, zato što su njima zvijezde u tom pogledu najmanje naklonjene. Ovi znakovi zapravo često imaju dobre i loše faze u ljubavi, ali nažalost, najčešće završe s lošom. Elite Daily zna koja su to četiri nesretnika i zašto je to tako.

Rak

Rakovi se zaista trude i cijelo vrijeme teže ka iskrenoj ljubavi. A to što često završavaju nesretno zaista nije njihovom krivicom. Oni funkcioniraju po principu sve ili ništa. Nikad ne ulaze u vezu ako nisu potpuno sigurni, a kako se često i brzo zaljubljuju, jednostavno znaju prestrašiti drugu stranu kojoj je to sve previše i prebrzo. Njihova krivica je ta što previše zavole nekoga i odmah mu žele pružiti sve, što zna biti poprilično strašno za nekog tko ne razmišlja istom brzinom. Rezultat? Povrijeđeni Rak. 

via GIPHY

Djevica

Problem je taj što Djevice, jednom kad se 'opeku', jako dugo vremena pamte taj osjećaj i jako im je teško ponovo sve to proći. Svejedno, i dalje su otvorene za nove susrete, ali svjesne su kako će proći jako puno vremena prije nego što dođe ona prava ljubav. Njihovi visoki kriteriji nakon prve propale ljubavi su ono što ih 'koči' pa ponekad 'odbace' i dobre stvari, sve samo zato što su nakon prve - propale, preoprezne.

via GIPHY

Jarac

Jarci su ozbiljni ljudi. Oni nemaju baš nesreće s ljubavlju koliko s 'tajmingom'. Mogu upoznati pravu osobu u krivo vrijeme Ili upoznati pogrešnu osobu u pravo vrijeme. Kad smo već kod vremena, ono je na kraju ipak na strani Jarca - tako da će sva ta zbrka s kojom se suočavaju u svom ljubavnom životu biti i više nego nadoknađena nakon njihove 30-e godine života. Dakle, Jarčevi ljubavni problemi imaju rok trajanja. Super vijest, zar ne?

via GIPHY

Ribe

Nesreća Riba je u njihovoj naivnosti i povjerenju koje imaju u sve ljude. Često noseći ružičaste naočale, skloni su 'oglušiti se' na sve loše osobine kod neke osobe. A onda bivaju povrijeđene, ali srećom, Ribe se relativno brzo oporavljaju i ostavljaju prošlost iza sebe. One nikad ne gube nadu, bez obzira koliko se puta razočarale. 

via GIPHY

Jesi li se pronašao/la među ovim slučajevima?

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

   | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    ma znam
  • malena

    Lavica sam i nemam sreće u ljubavi.