Prvi 1781 pregleda 28. svibnja 2024.

Ova 4 znaka horoskopa su pravi partijaneri

Canva

Kad je zabava u pitanju, ovi horoskopski znakovi su prvi u redu

STRIJELAC

Strijelac voli zabave, akciju, ali i dobro piće. Za njega je sve u tulumarenju, a ne prvenstveno u prekomjernoj konzumaciji alkohola. Međutim, kad je vani, ne razmišlja o mamurluku sljedećeg jutra. Želi uživati u trenutku i često je previše nemaran prema svom zdravlju. Često je strijelac zadnji na fešti jer za njega nikada nema kraja.

Strijelac je vrlo znatiželjan i otvorenog uma. Previše je sretan kada isprobava nove stvari i jako voli eksperimentirati. Tražiš li idealan poklon za ovaj energični vatreni znak, s nekim fancy džinom nećeš pogriješiti, piše miss7.

 | Autor: Canva Canva

BIK

Rođeni hedonist bik opravdava svoj imidž vrsnog poznavatelja, čak i kada je u pitanju piće. Međutim, definitivno rijetko pretjeruje. Kad popije piće, ne radi to zbog pritiska društva, niti pije da bi izgubio inhibicije.

Bik jednostavno voli lijepe aspekte života. Voli dobru hranu, dobre razgovore, a čaša vina jednostavno je dio njegovog blagostanja. U svakom slučaju, bik ima dobar ukus. Dobro je upućen u prehrambene trendove i uvijek će svojim gostima na večeri ponuditi savršeno vino uz hranu.

LAV

Za lava uvijek postoji razlog za nazdravljanje. A to voli, a kako bi drugačije nego uz šampanjac. Za ovaj vatreni znak  su malo luksuznije stvari pun pogodak. Lav slavi život i dobro se zabavlja. U biti mu ne treba alkohol da bi se opustio i pokazao u pravom svjetlu. To prilično dobro radi i kad je trijezan. Ako pije, pije zbog društva. 

Večer voli završiti s prijateljima i dobrom bocom vina. Izbor pića u njegovom domu je velik i vrhunski je domaćin.

 | Autor: Canva Canva

BLIZANCI

Ni blizanci neće reći „ne“ kada im ponudiš ukusan koktel. Vrlo su znatiželjni, pa kad im netko nešto ponudi, žele to probati. Sadrži li piće alkohol ili ne, to mu nije bitno. Uz toliko zabava i događanja u životu blizanaca, nije ni čudo što često uživaju u piću.

Ovaj zračni znak također nije tip koji brine o negativnim posljedicama. Ne žele ispasti dosadni, pa su na tulumima uvijek u grupi u kojoj svi piju te uvijek radije kažu „Živjeli!“, nego „Ne, hvala!“

 

 

Tvoja reakcija?