Prvi 2826 pregleda 04. kolovoza 2023.

Ova 4 znake slove za najveće uredske zavodnike!

canva

Ovi znakovi Zodijaka obožavaju afere na poslu i majstorski ih skrivaju

1. BLIZANCI

Blizanci su poznati po svojoj svestranosti i komunikacijskim vještinama. Mogu biti šarmantni i otvoreni, što ih čini vrlo popularnima na radnom mjestu. Izlasci s kolegicom s posla za njih mogu voditi do intimne veze. Nikada ne vjeruju da bi tajnost odnosa na radnom mjestu mogla postati stresna ili imati negativne posljedice jer imaju čista srca. Kada su Blizanci u romantičnoj vezi s kolegom, mogli bi učinkovitije surađivati na projektima i raditi kao kohezivniji tim. To može rezultirati povećanom produktivnošću i učinkovitošću u uredu, prenosi 24sata.

 | Autor: Canva Canva

2. STRIJELAC

Strijelci su društvena bića koja se ističu u stvaranju harmonije i izgradnji veza s drugima. Imaju smisao za suptilno izražavanje interesa i mogu koristiti svoje diplomatske vještine i u ljubavnim odnosima. Ako se zaljube u kolegu s posla, u početku mogu pažljivo promatrati i analizirati situaciju prije nego što poduzmu bilo kakve poteze.

Za njih izlazak s kolegom s posla ne predstavlja tabu. Zapravo, oni pronalaze mnogo dobrih strana u flertu s nekim s posla. To je zato što Strijelci misle da veza s nekim koga viđaju svaki dan može poboljšati komunikacijske vještine dok zajedno vode rasprave vezane uz posao i osobne stvari. Svjesni su da odnosi na poslu mogu privući nepotrebnu pozornost i ogovaranje kolega. Međutim, oni nikada ne dopuštaju da ti scenariji stvore neugodnu ili neprijateljsku radnu atmosferu zbog svoje tajnovitosti. Ovaj vatreni znak voli tajanstvenost kako bi u granicama ureda mogao voditi i romansu.

3. ŠKORPION

Za Škorpione se često kaže da su intenzivni i strastveni. No istina je da su oni istovremeno strpljivi i strateški orijentirani pojedinci koji bi mogli imati proračunat pristup kad je riječ o uredskoj romansi. Kad se namjere na nekoga, mogu biti vrlo odlučni i mogu upotrijebiti svoju intuitivnu prirodu kako bi procijenili najbolji pristup.

Sumnjaju da mnoge organizacije imaju politiku vezanu uz odnose na radnom mjestu, a u nekim slučajevima uredska romansa može biti u potpunosti zabranjena. Stoga znaju da je prije početka uredske romanse ključno procijeniti potencijalne rizike i pozitivne strane te razmotriti politiku i kulturu tvrtke. Škorpioni inzistiraju na otvorenoj komunikaciji s partnerom kako bi oboje jasno razumjeli međusobna očekivanja i granice. Čak i ako se odluče na tajnu vezu, uvijek im je prioritet profesionalizam i diskrecija na poslu.

 | Autor:

4. VODENJAK

Vodenjaci su poznati po svojoj romantičnoj i suosjećajnoj prirodi. Suosjećajno slušaju druge i mogu prepoznati suptilne znakove sugovornika. Ljubavni odnos s kolegom, ako se pita Vodenjaka, može dovesti do sretnijeg radnog okruženja. Viđenje partnera tijekom dana i dijeljenje slatkih trenutaka tijekom pauze za ručak može poboljšati Vodenjakovo raspoloženje i opće zadovoljstvo poslom.

Rad u istom okruženju često znači da dijele slične interese, ciljeve i izazove sa svojom simpatijom. Zajednička točka može ojačati vezu između njih i njihovih kolega, olakšavajući međusobno razumijevanje i podršku. Skloni su držati svoje afere u tajnosti jer žele nastaviti romansu bez obzira što njihovi nadređeni misle. U konačnici, Vodenjak vjeruje da radno mjesto može biti stresno, a imati ljubavnika ondje može pružiti emocionalnu podršku i izvor utjehe tijekom izazovnih trenutaka.

Tvoja reakcija?