Prvi 4497 pregleda 04. srpnja 2022.

Ova četiri horoskopska znaka imat će najsretniji srpanj!

reuters/pixsell/CANVA

Prije nekoliko dana smo ušli u srpanj što znači samo jedno - mnogi horoskopski znakovi doživjet će velike promjene. Neki će biti iznimno sretni dok će se nekima sreća osmjehnuti malo manje. No, mi smo ovaj put odlučili izdvojiti one horoskopske znakove čiji će srpanj biti najsretniji ikad!

Ovan 

Jupiter će ovog mjeseca biti na vašoj strani pa možete očekivati da će vaša sreća doći do nekih novih razina, a nove prilike će vam se samo otvarati. No, kako piše Bustle, Jupiter će krajem mjeseca postati retrogradan pa će se broj izvanrednih prilika početi smanjivati. Upravo zato ih trebate ugrabiti dok stignete!

via GIPHY

Blizanci

Blizanci će ovog mjeseca na svojoj strani imati Merkur i Veneru koji će im donijeti mir i nevjerojatnu smirenost. Također, možete očekivati da će i financijski aspekt biti odličan. Ovog mjeseca se zaista nećete imati na što požaliti!

via GIPHY

Rak

Energija koju će vam kroz srpanj pružiti mladi mjesec bit će totalno nemjerljiva s energijom koju ste do sada osjećali. Dobre vibre pratit će vas non-stop, a Venera će se potruditi da vaš ljubavni život dođe do nekih sasvim novih razina.

via GIPHY

Strijelac

Strijelci će ovog mjeseca biti prilično avanturistički nastrojeni i pritom će imati veliku podršku svoje okoline. Ovog mjeseca, osjećat ćete se iznimno voljeno, ispunjeno i sretno, a to je jedino što vam i treba, zar ne? 

via GIPHY

Ovnovi, blizanci, rakovi i strijelci, uživajte u ovom mjesecu!

 

Pogledajte treću epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?