Prvi 8265 pregleda 24. siječnja 2021.

Ova četiri horoskopska znaka žive za romantiku

canva

Pripreme za 'Dan zaljubljenih' već su počele, no nekim horoskopskim znakovima cijela godina je obilježena romantikom. Elite daily donosi listu četiri hosorkopska znaka koja 'žive' za romantiku tijekom cijele godine, a ne samo na Valentinovo.

1. Rak

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak je iznimno romantičan i osjetljiv, a glavni fokus života su mu obitelj i dom. Jako je empatičan i uzima u obzir energiju ljudi koji ga okružuju, što ga ponekad dovodi do toga da bi najradije ostao kod kuće i nosio se samo sa svojim osjećajima. Rakom vlada Mjesec, planet osjećaja i unutarnjeg svijeta gdje romantika dolazi direktno iz srca. Ne mogu si pomoći u tome što imaju duboke osjećaje i vide romantiku u svemu. Ovaj znak je iznimno ženstven, a ljubav mu je sve.

2. Vaga

via GIPHY

Jeste li ikad upoznali Vagu koja nije osjećajna? Iz nje ljubav zrači na svakom koraku. Sve to ima smisla s obzirom da njome vlada Venera, planet ljubavi, ljepote i bogatstva. Sve do svoje suštine, Vage su apsolutno zaljubljene u ideju istinske ljubavi i definitivno im nije potrebno Valentinovo da ih se na to podsjeti. 

3. Škorpion

via GIPHY

Škorpion si ne može pomoći pa uvijek osjeća velike emocije i strast kad je u pitanju romantika. Svaki put kad se zaljube, gaje snažne i duboke emocije prema toj osobi i isto očekuju od nje. Ljubav ih podiže iz monotonije stvarnosti i pokazuje im nešto uzbudljivije. Bez obzira na to traje li ta ljubav ili ona nestaje, ona ih na neki način promijeni. Škorpionom vlada Pluton, planet transformacije i osma kuća seksa i misterije, tako da rijetko tko može poreći romantiku ovog horoskopskog znaka.

4. Riba

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak romantiku ne može izbaciti iz glave, za nju živi. Ribe žive u snovima i mašti, one definitivno pripadaju u opis 'živi u oblacima'. Kad maštaju bježe u život koji im je uzbudljiviji od njihove stvarnosti pa tako često maštaju o romansi koja se ne odvija u njihovoj realnosti. Ribama vlada Neptun, planet snova, fantastike i iluzija. Stoga je Ribama svaki dan ispunjen romantikom, bilo u snu ili na javi.

Tvoja reakcija?