Prvi 357 pregleda 19. veljače 2021.

Ova cura ne staje: xniks2x snima spot za svoj novi hit

Pred JoomBoosovkom xniks2x je dugi dan i duga noć, krenulo je snimanje spota za njezin novi glazbeni hit koji izlazi sljedećeg petka!

Nika nam je već poslala nekoliko 'behind the scenes' fotografija sa snimanja spota koje je tek krenulo, a na storyju je cijeloj svojoj ekipi koja s njom snima zahvalila i rekla im da se pripreme za akciju. 

 | Autor:

"Nadam se da nećemo baš biti do pet ujutro ovdje i da će ovo biti najbrže snimljeni spot ikada, jer ću si inače počupati sve ove umjetne dlake s glave! Želim vam se svima zahvaliti što ste mi podrška i što ste uz mene. A sad hajdemo zajedno u nove pobjede", poručila je Nika.

 | Autor:

Njezin je Instagram profil na ostatak dana preuzeo youtuber Marko Vuletić, koji vas vodi kroz cijelo snimanje do kasnih noćnih sati. 

 | Autor:

"Bok, ja vodim danas sve što se događa iza spota, pa ćete malo gledati mene, malo Niku. Uživajte", poručio je Marko.

Na set je došla i Nikina mama, Zvončica, koja joj je, kao i ostatak njezine obitelji, velika podrška u svemu što radi. S njom su također i JoomBoosovac Luciano Plazibat, kao i njezin prijatelj i kolega koji je iza kamere novog spota, Pave Elez.

 | Autor:

 | Autor:

Ako želite vidjeti kako izgleda snimanje te kakva vam sve iznenađenja Nika priprema u novoj pjesmi i spotu sljedeći tjedan, pratite njezine Instagram storyje! 

 | Autor:

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?