Prvi 1021 pregleda 20. rujna 2019.

Ova curica koja jede sir iz kutijice za labelo je #mood

screenshot/twitter

'Uzela sam sir iz frižider, narezala ga i stavila ga u kutijicu kao balzam'. Ovako je to opisala curica iz Missourija, prenosi njezina mama.

Djevojčica iz Missourija, čije ime nije otkriveno na zahtjev majke Valerie Schremp Hahn, na ideju je došla jer joj je bilo dosadno.

Genijalna ideja

"Gledala sam videa na YouTubeu i naišla na taj video pa sam odlučila to i napraviti. Uzela sam tatin sir, narezala ga i stavila u praznu kutijicu od balzama", rekla je curica koja pohađa četvrti razred američke osnovne škole.

Svoj 'izum' pokazala je i svima u školi. Iako su je djeca na početku gledala čudno što liže balzam, na kraju im je objasnila da je zapravo riječ o siru.

'Ovo vam je super trik'

"Možete jesti sir pod nastavom i to nitko neće znati", otkrila im je trik. Osim djece, ideja je oduševila nastavnike, ravnatelja škole te ljude na Twitteru. 

"Oduševljen sam idejom i ne mogu vjerovati da joj je tako nešto palo na pamet", samo je jedna od reakcija interneta.

 

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kate5

    OVO JE BAŠ SUPER. SVAKA ČAST NA JEDNOSTAVNOJ IDEJI. :)