Prvi 1948 pregleda 07. travnja 2020.

Igra inspirirana 'Prijateljima' je sve što trebaš u izolaciji

Devedesetih godina, kada je počelo prikazivanje jedne od najgledanijih serija svih vremena - 'Friends', tvorci serije nisu ni slutili da će cijela priča dostići toliku popularnost.

Za sve velike ljubitelje 'Prijatelja' stiže odlična vijest u ovo vrijeme samoizolacije, kada svi imamo viška vremena i kod kuće smo.

Portal Bustle javlja kako je tvrtka Bored But Cozy osmislila 'Friends' verziju društvenu igru 'Pogodi tko' i to je najbolja vijest danas.

Kako se igra?

via GIPHY

Inače, 'Pogodi tko' je igra za dva igrača, u kojoj igrači, po sistemu eliminacije, otkrivaju skriveni lik.  Svaki igrač ima istu ploču s karticama na kojima su razne osobe. U ovom slučaju će to biti likovi iz serije 'Prijatelji'.

Igrači podižu sve kartice na ploči, a potom tajno odabiru lik/karticu koju će njihov protivnik pogađati. Zatim se postavljaju pitanja, a pobjednik je onaj koji prvi uspije otkriti tajno lice, odnosno o kojem liku iz serije je riječ!

Postoji i online verzija igre

via GIPHY

Ova tvrtka u svojoj ponudi ima i online verziju ove igre, tako da te zapravo samo par klikova dijeli od zabave. Ne moraš čak ni fizički naručivati igricu.

via GIPHY

S kime ćeš ovo zaigrati online?

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?