Prvi 2524 pregleda 08. studenoga 2022.

Ova izjava Selene Gomez je prilično razočarala mnoge

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Selena Gomez prije nekoliko je dana objavila dokumentarac o sebi u kojemu je rekla kako joj je jedina prijateljica u industriji Taylor Swift što je jako povrijedilo njenu (sada bivšu) prijateljicu koja joj je prošle godine donirala bubreg

Pjevačica i glumica Selena Gomez izjavila je, u svom dokumentarcu 'My Mind and Me' koji govori o njenoj karijeri i bolesti, da joj je pjevačica Taylor Swift jedina prijateljica u industriji, piše 24sata.

Ova izjava je prilično povrijedila glumicu Franciu Raisu koja je prošle godine Seleni, nakon što je oboljela od lupusa, donirala bubreg i time joj spasila život. 

"Nikada se nisam uklapala u cool grupu djevojaka koje su bile slavne. Moja jedina prijateljica u industriji je zapravo Taylor", rekla je Selena na što je Francia u komentaru ispod objave o dokumentarcu napisala samo "zanimljivo" i otpratila ju s Instagrama.

Seleni nije dugo trebalo da odgovori na Francijin komentar i samo joj je napisala "oprosti što nisam spomenula svaku osobu koju poznajem". Taj je komentar prilično šokirao njene obožavatelje koji smatraju da osobu koja ti je spasila život ne možeš nazvati samo 'osobom koju poznaješ'.

Također, nakon što joj je Francia dala bubreg, Selena ju je nazivala svojom sestrom.

Francia i Selena su više od deset godina bile prijateljice, a Selena je prošle godine otkrila kako, zbog lupusa, nije mogla ustati, otuširati se niti funkcionirati bez tuđe pomoći.

Što vi mislite, je li Selena trebala spomenuti Franciu u svom dokumentarcu? 

Tvoja reakcija?