Prvi 2428 pregleda 21. siječnja 2022.

Ova kupka vam pokazuje koji je vaš Hogwarts dom!

youtube

Obožavatelji 'Harry Potter' filmova točno znaju kojem Hogwarts domu bi pripadali da su dio tog čarobnjačkog svijeta i to se ne srame pokazati. A uz razna obilježja na odjeći koju nose, sada mogu uživati i u kupkama u bojama Slytherina, Gryffindora, Hufflepuffa i Ravenclawa

Gryffinfor, Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw... Svi oni koji obožavaju 'Harry Potter' filmove znaju da su ovo domovi u najpoznatijoj čarobnjačkoj školi Hogwarts, ali isto tako znaju kojem domu bi pripadali da su i oni dio tog čarobnjačkog svijeta. Naravno, mnogi se time jako ponose.

via GIPHY

I baš zato što je podjela domova u Hogwartsu mnogima postala kao dio osobnosti, u trgovinama možemo pronaći razne majice, šalove, školski pribor i mnoge druge predmete kojima se pokazuje pripadnost i odanost njima. No, sada možemo kupiti i pjenušave kuglice za kupanje kojima ćemo boju naše kupke prilagoditi Hogwarts domu kojemu pripadamo, piše Her

Svaka kuglica izvana je bijela, no kada ju stavite u toplu vodu počet će ispuštati jednu od boja koja je zaštitni znak svakog doma. Također, svaka od njih miriše drugačije pa će vaša kupka, ako pripadate Gryffindoru, biti crvene boje uz miris jabuke i cimeta, ako pripadate Slytherinu, kupka će biti zelene boje i mirisat će na mandarinu, limetu i bosiljak. Oni koji pripadaju Ravenclawu uživat će u plavoj kupki, a pripadnici Ravenclawa u žutoj kupki s mirisom jabuke. 

via GIPHY

Ove bombice mogu se kupiti na Etsyju po cijeni od 8 i pol eura, a oni koji još ne znaju kojem domu pripadaju, mogu jednostavno kliknuti opciju 'random' i iznenaditi se kada vide koju boju je poprimila njihova kupka. 

A koji je tvoj Hogwarts dom?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?