Svi volimo jagode, sad im je sezona, tako da je idealno vrijeme za ovaj recept koji smo iskopali. Trebaju ti samo četiri sastojka i gotova je u samo 15 minuta. Evo što ti sve treba:
Sastojci:
170 grama šećera
3 jaja sobne temperature
1 žličica ekstrakta od vanilije (po želji)
170 grama brašna
šlag
Priprema:
1. Zagrij pećnicu na 200 stupnjeva i namasti posudu u kojoj ćeš peći tortu.
2. Miksaj jaja i šećer te ekstrakt vanilija (ako ga koristiš) električnim mikserom otprilike tri minute.
3. U smjesu dodaj brašno i sve promiješaj ručno.
4. Dodaj i jagode u smjesu pa sve nježno izlij u posudu za pečenje. Na vrh možeš dodati još jagoda.
5. Peci pet minuta na temperaturi od 200 stupnjeva, pa još 30 do 35 minuta na temperaturi od 180 stupnjeva.
6. Pusti da se torta ohladi pa je posluži sa šlagom, piše Little sweet baker.
Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mala_loodacha
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.