Prvi 5920 pregleda 21. prosinca 2018.

Ova tri horoskopska znaka će imati najbolji vikend!

fashiongalsz/instagram

Bit će im zabavno i nezaboravno, taman prije Božića i Nove godine

Još malo i službeno nam počinje vikend, i to još k tome predbožićni! To znači da će biti puno hrane, druženja i ljubavi, a za ova tri horoskopska znaka ovaj će vikend biti najsretniji, piše Elite Daily.

1. Rak

via GIPHY

Rakovima je cijeli ovaj tjedan bio sretan, a tek za vikend će im se sve potpuno posložiti! Rakovi su obiteljski ljudi i obožavaju vrijeme provoditi s ljudima koji su im dragi, a ovaj vikend će im biti upravo takav. Osim druženja s prijateljima i obitelji u ugodnoj atmosferi, Rakove ovaj vikend očekuju i neke neočekivane promjene i sretne vijesti!

2. Strijelac

via GIPHY

Sezona Strijelaca još uvijek traje, a samim time ovo je njihovo vrijeme! Ovaj će vikend biti puni samopouzdanja i šarmirat će koga stignu, a to je super ako ovaj vikend provode u izlasku. Potencijalno upoznavanje novih prijatelja ili partnera je na vidiku.

3. Jarac

via GIPHY

Iako su ovaj tjedan bili pomalo izgubljeni, Jarcima će ovaj vikend sve sjesti na svoje mjesto. Napokon će shvatiti što im je važno u životu i posložiti svoje prioritete, a to znači da će nekim ljudima reći što ih ide, otpustiti loše navike i napraviti nešto dobro za sebe. Napokon! Sad je pravo vrijeme da uživate, dragi Jarci, iskoristite to i nemojte se stresirati.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jeeeej