Prvi 9631 pregleda 17. prosinca 2018.

Ova tri horoskopska znaka će imati najgori tjedan

fashion_inspoz / instagram

Iako ih čeka težak period, na kraju će sve izaći na dobro...

Ovaj tjedan nekima će biti genijalan, ali ovim znakovima...i ne baš. Ako te zanima jesi li baš ti među znakovima koje čeka težak tjedan (ali sa sretnim završetkom), nastavi čitati. Elite Daily donosi popis ta tri znaka.

Ovan

via GIPHY

Iako vas je dosad obasjavalo sunce i sezona Strijelca vam je prijala, polako ulazimo u period Škorpiona, a to za vas neće početi baš najbolje. Bit ćete pod velikim stresom zbog škole, obaveza, posla, zato što ste trenutno koncentrirani na ostvarivanje svojih snova i na budućnost. 

Blizanci

via GIPHY

Vama ni dosadašnji period nije bio baš jednostavan, a sljedeći tjedan bit će dosta sličan tome. Iako ćete osnažiti veze s drugima, veza sa samima sobom će vam biti poljuljana. Ulazite u neko tamno razdoblje iz kojeg se želite što prije 'iskopati', ali ne brinite, jer će i vaše sretno vrijeme doći...

Lav

via GIPHY

Iako ste dosad bili iznimno posvećeni poslu i trudili ste se sve obavljati na najbolji mogući način, sada ulazite u neko čudno razdoblje smanjene produktivnosti. No, ako želite nastaviti napredovati, stvarati i biti produktivni, morate se pokrenuti.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve