Prvi 3512 pregleda 09. svibnja 2019.

Ova tri horoskopska znaka čeka najgori period

independenthoughts/instagram

Dok će za mnoge ovaj svibanj biti mjesec buđenja, kreativnog stvaranja i pozitivne energije, pred nekim horoskopskim znakovima je nešto teži period

Kako piše Elite Daily, planeti neće biti u povoljnom položaju za ove znakove, što bi moglo loše utjecati na neke njihove odluke i situacije u životu.

Blizanci

Blizanci su poznati radoholičari, pomalo strogi prema sebi, tako da je samo pitanje vremena kad će ‘puknuti’. Blagi slom živaca bi ih mogao neugodno iznenaditi upravo u mjesecu koji je pred njima, s obzirom da su prema astrološkoj karti Merkur, Venera i Uran u nepovoljnom položaju prema Blizancima. Ukoliko si upravo ti ovaj horoskopski znak, savjetujemo ti da jednostavno malo predahneš i ostaviš sve svoje obaveze sastrane, jer ćeš forsiranjem samo izazvati kontra efekt što bi moglo imati negativne posljedice na tvoje zdravlje.

via GIPHY

Vaga

Premda su Vage inače sklone racionalnom raspolaganju vremenom i energijom, čini se kako su se ovoga puta uspjele izgubiti u procesu organizacije vlastitog života. Naime, tijekom čitavog mjeseca bi te mogle mučiti glavobolje i kronični umor, a svaki tvoj pokušaj da vratiš svoje tijelo u balans završit će bezuspješno. Na trenutke će ti se činiti da bi se najradije zakopao/la u mišju rupu dok ne prođe težak period, no savjetujemo ti da se pokušaš što manje živcirati oko stvari na koje ne možeš utjecati.

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjaci bi ovog svibnja mogli muku mučiti s osjećajem manje vrijednosti težeći za neuzvraćenom ljubavi i pažnjom od strane obitelji i bliskih prijatelja. Naime, radi većih i manjih neuspjeha koje su te zadesili posljednjih mjeseci, osjećat ćeš se kao da si sam na svijetu i kao da te nitko ne razumije. Ipak, depresivna stanja pokušaj zamijeniti pozitivnim razmišljanjem i češćim boravkom u prirodi, što bi ti moglo barem malo pomoći u vraćanju energije.

via GIPHY

Ukoliko si Blizanac, Vaga ili Vodenjak nemoj ova predviđanja uzimati previše k' srcu, jer ne kaže se uzalud ‘svak je krojač svoje sreće/sudbine’ ili ‘kako zračiš tako i privlačiš’. Sretno!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A ne vjerujem