Prvi 5069 pregleda 22. veljače 2019.

Ova tri horoskopska znaka čeka teško razdoblje

withmercii/instagram

Evo kome se to ne smiješi ugodan vikend...

Vikend će nekim horoskopskim znakovima donijeti nove izazove, no koliko god teško bilo, nekako će ih već prebroditi. Kako piše Elite Daily, ova tri znaka će se suočiti s teškim i turbulentnim razdobljem za vikend i u sljedećih par dana, no ponaći će način kako da se izvuku iz neugodnosti. Evo tko se treba najbolje pripremiti.

1. Rak

Rakovi će se ovaj vikend suočiti s time da moraju iz svog života pustiti nekoga tko ih više ne zaslužuje. No, koliko god to zvuči teško, ne bi se trebali bojati novih izazova koji će im zapravo donijeti sreću za naredni tjedan. Ovaj znak je jedan od najizdržljivijih i zna kako se suočiti sa problemima, pa ih ni jedan novi ne bi trebao toliko plašiti. Jer, uvijek sve nekako uspiju riješiti.

via GIPHY

2. Škorpion

Ovaj znak će za vikend biti izrazito osjetljiv. Izbjegavat će velike skupine ljudi i druženja. Ovaj vikend bit će samo za njih, a provest će ga gledajući filmove, uglavnom sami. No, baš zbog toga bi se mogli osjećati previše usamljenima...

via GIPHY

3. Ribe

Ribe su već dugo u oblacima, pa im ni vikend neće izgledati drugačije. Veliki su sanjari koji će tek sredinom drugog tjedna polako početi dolaziti k sebi, a ovo neobično i teško razdoblje pokušat će prebroditi sanjarenjem o nekim boljim razdobljima...

via GIPHY

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    juuuuj