Prvi 4274 pregleda 04. ožujka 2020.

Ova tri horoskopska znaka čeka uzbudljiv ožujak

canva, JoomBoos

U ovom mjesecu svi možemo očekivati promjene, a pogotovo Ovan, Bik i Jarac! Evo zašto će njima ovaj mjesec biti skoro pa mjesec iz snova i što ih sve čeka.

OVAN

via GIPHY

Pred Ovnovima su ovog ožujka brojne nove prilike koje svakako valja iskoristiti. Ako ste mislili započeti nešto novo, sad je pravo vrijeme da to napravite. Imate mogućnost ostvariti sve što ste započeli i uspjeti u tome. Nemojte sumnjati u svoje sposobnosti... Slobodno ciljajte visoko, jer ovog ožujka možete 'pomicati planine'. Pratit će vas snaga, mudrost i hrabrost, a to je sve što vam treba da napokon napravite ono što već dugo odgađate!

BIK

via GIPHY

Uran Bikove ovaj mjesec tjera na preispitivanje. Odbacit ćete sve što vam više ne odgovara, a s obzirom na to da je Uran u vašem znaku, to znači da se napokon možete do kraja osloboditi. Utjecaji planeta mogu otvoriti nove ljubavne mogućnosti na putovanju ili s osobom koja živi u drugom gradu. 

Ožujak je definitivno jedan od onih mjeseci u godini u kojoj se vaše ljubavne želje ostvaruju i na tom ćete polju biti sretniji nego prethodnih mjeseci. Vaša će privlačnost biti zamijećena i osjećat ćete se zaista voljeno. Najviše sreće vas očekuje 27. i 28. ožujka pa obratite pozornost na te datume!

JARAC

via GIPHY

Jarci nakon lošeg razdoblja napokon počinju gledati na stvari malo drugačije. Ovaj će period za vas biti period aktivacije i napokon ćete početi prihvaćati sebe i raditi na sebi! Dobro ćete se zabavljati, ali nećete dopustiti da vam bezbrižnost preuzme život. Bit ćete oprezni, taman toliko koliko trebate biti, a na kraju mjeseca vas možda čeka neočekivani ljubavni obrat... No, pripazite, prvo obratite pažnju na ljubav prema sebi i ne dajte se zavesti prolaznim avanturama...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?