Prvi 7817 pregleda 21. veljače 2022.

Ova tri horoskopska znaka su najgori vozači

Canva/Opinionstage

Od dvanaest horoskopskih znakova, tri su okarakterizirana kao najgori vozači s kojima će vam svaka vožnja biti kao test izdržljivosti do krajnjih granica

Već i ptice na grani znaju da uz svaki horoskopski znak vežemo neke karakteristike. Ovaj put na red su došle i one koje se odnose na njihove vozačke sposobnosti, a sada je riječ o najgorim vozačima zodijaka. Kako piše Pinkvilla, tri horoskopska znaka toliko su loši vozači da će mnogi radije pješice prevaliti ogromne udaljenosti nego sjesti s njima u automobil. 

1. Ovan

Ovan je jedan od onih horoskopskih znakova koji iz kuće izlazi u 7:58 nadajući se da će u 8:00 biti na poslu. Najčešće u 8:00 i stigne što vam puno govori o njegovom stilu vožnje. Ograničenja za njega ne postoje, prometni znakovi služe kako bi prostor uz cestu bio šareniji, a kada je riječ 'prednost' u pitanju, ona je samo njegova, kaže horoskop.

via GIPHY

2. Strijelac

Svaka osoba koja se ikada vozila sa strijelcem, napamet zna sve i jednu molitvu, zar ne? Impulzivni strijelac ne vidi poantu poštivanja prometnih pravila, a svaki vozač koji se usudi pojaviti na cesti u isto vrijeme kada i on, uglavnom biva obasipan salvom uvreda popraćenih mahanjem rukama (koje očito nisu na upravljaču), dok automobil juri brzinom koja je za barem 20 km/h veća od ograničenja...

via GIPHY

Također, parkiranje automobila za svakog strijelca (i vlasnike automobila pored njegovog) je potpuna noćna mora jer je njegovo strpljenje ravno nuli.

3. Rak

Sušta suprotnost strijelcu je - previše pažljivi rak. Ako se vozite s rakom i do nekog mjesta vam treba pet minuta, savjetujemo vam da krenete, otprilike, sat vremena ranije i naoružate se strpljenjem jer vožnja 20 km/h ispod ograničenja testira granice i kod najstrpljivijih. Rak toliko poštuje prometna pravila da nas ne bi iznenadilo niti to da se sam prijavi policiji ako je u naselju vozio 55 km/h. 

via GIPHY

Tko se pronalazi ili ne pronalazi u ovim opisima? :D

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?