Prvi 3744 pregleda 27. kolovoza 2019.

Ova tri horoskopska znaka uživaju u dramatičnim vezama

unsplash/ilustracija

Saznaj na što trebaš obratiti pažnju ako si baš ti rođen u jednom od ovih znakova.

Neki od najpopularniji parova u našim najdražim serijama uvijek su u dramatičnim vezama. Ako imaš nešto zajedničko s njima, možda si ti baš jedan od tri horoskopska znaka koja vole dramatične veze. Pripremi se i duboko udahni prije nego ti otkrijemo o kojim je to znakovima riječ.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

via GIPHY

Blizanci jako teško donose odluke, a kada se napokon odluče za nešto, najčešće to učine impulzivno. Iako su najčešće veseli i društveni, jako brzo im sve dosadi. Oni rođeni u ovom horoskopskom znaku ne vole razmišljati o budućnosti već žive u sadašnjosti pa ti je vjerojatno jasno zašto bi mogli biti problematični za veze.

Rakovi (21. lipnja - 22. srpnja)

via GIPHY

Rakovi su osjećajni, ali nekada ipak previše. Često se rasplaču, u stvari jako često, tvrdi Elite Daily. Upravo je ta ranjivost razlog zašto se Rakovi zapetljaju u kompliciranim vezama. Osim što su plačljivi, sve uzimaju srcu i rijetko zaboravljaju. Bez obzira na to vjerni su i lojalni, ali im se to često obije o glavu jer se slijepo zaljube pa ne primjećuju mane svojih partnera. 

Škorpioni (23. listopada - 21. studenog)

via GIPHY

Škorpioni su tajnoviti i vjeruju da sve ima neko dublje značenje. Često budu u krivu. Lako se uvrijede i teško opraštaju, ali ozbiljno shvaćaju veze. Upravo zato će učiniti sve za nekoga, čak i kada taj netko to uopće ne zaslužuje. Vole previše razmišljati o svemu pa i kada shvate da neka veza ne funkcionira, nalaze načine da opravdaju zašto je tome tako.

Ako si rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, sada si barem svjestan svojih mana pa možeš poraditi na njima. Sretno!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    skroz istina