Prvi 5330 pregleda 21. travnja 2024.

Ova tri znaka Zodijaka se najbolje ljube

Canva

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najbolje se ljube

Ovan 

Ovnovi se žele dobro ljubiti i stoga ulažu cijelo srca u strastvene, emotivne poljupce. Njima nije po volji „nespretno slinjenje“, nego su u prvom planu emocije i romantika. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, za ovna poljupci nisu samo seks – oni uživaju u zajedništvu i intimnosti koju poljubac stvara, piše miss7.

 | Autor: Canva Canva

Bik

Bik ima reputaciju jednog od najstrastvenijih horoskopskih znakova. Međutim, bikovi su ponekad općenito previše strastveni te ponekad brzo planu, ali jednako brzo kao što se bik naljuti, jednako se brzo želi i pomiriti s partnerom - po mogućnosti dugim, strastvenim poljupcima. Osobe rođene u znaku Bika uživaju u tome jednako kao i u ljubavnom činu i stoga tijekom predigre odvajaju dovoljno vremena kako bi razmazili partnera strastvenim poljupcima.

 | Autor: Canva Canva

Rak

Umijeće zavođenja čvrsto je ukorijenjeno u osobnosti rakova – stoga ne čudi da su i prirodni talenti kada je u pitanju ljubljenje. U njihovim poljupcima ima puno topline, romantike i iskrenosti, zbog čega je teško odoljeti njihovim udvaranjima. Poljupci ovog horoskopskog znaka toliko su neodoljivi da ih je gotovo nemoguće zaboraviti.



 

Tvoja reakcija?