Prvi 323 pregleda 18. svibnja 2019.

Ova tvrtka plaća ljudima da piju rosé i putuju

vilavinibiza/Instagram

Je li vrijeme da odeš na putovanje u Francusku i još usto dobiješ 10 tisuća dolara?

Instagram stranica Rose all day je raspisala natječaj. Traže influencera ili influencericu koja je voljna doći u Francusku, piti rosé i za to biti plaćena. Da, da. Zvuči idealno, zar ne? 

Uskoro se otvara casting, a osim putovanja, degustiranja rosea, sretnik ili sretnica će za to još dobiti i 10 tisuća dolara. 

via GIPHY

Natjecanje započinje 8.lipnja što je i prigodno jer se tada obilježava Dan roséa.

Pravila za natjecanje su sljedeća:

Moraš zapratiti Instagram profil @Rose_all_day i označiti svoj korisnički račun na kojem objavljuješ sadržaj o roséu. Veću priliku za osvajanje ove nagrade imaju oni s kvalitetnim fotkama i dobrim opisima. Što više objavljujesš, imaš veću mogućnost za postati rosé influencer i dobiti 10 tisuća dolara. 

Ako nisi istinski ljubitelj roséa, to će se sigurno primjetiti. Tako da nemoj fejkati. No, s obzirom da natjecanje još nije počelo, još uvijek stigneš postati fan ovog rozog vina.

Hoćeš li se prijaviti?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    VRHHHH