Prvi 717 pregleda 21. prosinca 2021.

Ovaj Barbie hotel ostvarenje je naših djetinjih snova!

barbiestaycation.com/Mattel/BarbieTM

Možemo slobodno reći da je Barbie kuća bila san mnoge djece. Mnogi su je sami gradili, a neki su imali one već unaprijed sagrađene, na nekoliko katova. Sad se san pretvorio u javu i ta ista djeca mogu prespavati u pravoj Barbie sobi. Boja koja se najčešće pojavljuje u dizajnu prostora je, možete pretpostaviti, ružičasta!

O da, dobro ste pročitali - sada možete prespavati u hotelu čiji je dizajn inspirirala upravo Barbie. Ovaj hotel je nastao suradnjom Grand Hyatt Kuala Lumpur hotela iz Malezije i brenda Mattel koji stoji iza popularne lutke. Cilj im je bio napraviti Barbie kuću koju su mnogi htjeli imati, ali ovoga puta u stvarnoj veličini, piše Her.

Svaki kat je uređen u skladu s drugačijom Barbie temom, i svaki ostavlja bez daha. Također u all-in paketima 'Made in Malibu' i 'Suite Dreams' možete prespavati u Barbie sobi, a onda i jesti u Barbie restoranu. U Barbie caffe baru možete popiti razne napitke, od jutarnjih čajeva i kave do večernjih koktela. Na Barbie čaj i kavu možete doći iako ne planirate prespavati u hotelu jer u ponudi imaju i samo tu opciju.

Najbolje od svega je, ipak, da svako dijete od tri do jedanaest godina starosti dobiva na poklon svoju Barbie lutku koju može ponijeti kući. Paket za sve one koji prespavaju uključuje i doručak, popodnevnu čajanku i poklon iznenađenja. Cijena noćenja u Barbie sobi za dvije osobe je 487 eura, što je oko 3700 kuna. Cijena noćenja u Barbie apartmanu je 925 eura, što je oko 7000 kuna.

Kad putujete? :D

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?