Prvi 1953 pregleda 29. rujna 2019.

Ovaj horoskopski znak ima najveće šanse postati celebrity

Unsplash/dominos Instagram

Napravljeno je istraživanje u kojem se promatralo u kojem horoskopskom znaku je rođeno najviše hollywoodskih zvijezda. Rezultat je jedan poseban znak pa provjeri jesi li ti taj sretnik.

Studija objavljena u 'Journal of Social Sciences' otkrila je kako jedan horoskopski znak ima najveće šanse postati zvijezda. Veliki broj hollywoodskih zvijezda rođeno je upravo pod ovim znakom. Sad se sigurno već pitate o kojem je riječ jer se nadate da ste to vi. E pa ako ste Vodenjak onda čestitamo!

Istraživanje temeljili na 100 ljudi

 | Autor: jim.gar/Instagram jim.gar/Instagram

Znanstvenici su odabrali skupinu od 100 poznatih ljudi iz različitih područja: Pjevače, glumce, sportaše, političare, umjetnike, znanstvenike...

Provjeravali su kad su ti celebritiji rođeni, a ispalo je da je njih većina rođena između 20. siječnja i 18. veljače, što znači da su vodenjaci. Rezultati se nisu promijenili ni kad se uzorak povećao na 200 i onda na 300. 

Ovi znakovi imaju najmanje šanse

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram  Osim vodenjaka, među zvjezdanim društvom ima i dosta Lavova i Škorpiona. Najmanje njih su Strijelci i Bikovi. 

Jeste li vi među ovim sretnicima?

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?