Prvi 799 pregleda 06. prosinca 2018.

Ovaj kolač je pečen a ne prestaje se topiti?!

Goran Stanzl/Pixsell

U novoj epizodi gastro showa Ljubav ide kroz želudac, Tina Petković (25) pripremila je 'lava cake'

Recept za 'lava cake' je zaista jednostavan, iako se čini kompliciranim. Rade se dvije smjese - za prvu je potrebno otopiti puno čokolade i maslaca, a u drugu se stave jaja, šećer i malo brašna - pojašnjava Tina i dodaje kako je sljedeći korak najvažniji.

- Pećnicu je potrebno ugrijati na 200 Celzija i kolač peći šest do sedam minuta. Vrlo lako vam se može dogoditi da kolač prepečete pa ćete ostati zakinuti za čokoladni performans, kao što se meni dogodio kada sam ga prvi put isprobavala. Čokolada se treba topiti i prelijevati kada ga probate - zaključuje.

Ovoga puta kolač je ispao baš kako treba, a savjetuje da ga se servira uz kuglicu sladoleda.

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac pratite ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ja bi ovo jela