Prvi 661 pregleda 11. lipnja 2022.

Ovaj pas napokon je udomljen nakon sedam godina!

Dogs Trust Ireland/Instagram

Pas koji je, kao štene, završio u prihvatilištu i sedam godina čekao na udomljenje, napokon je pronašao svoj dom i vlasnike koji su ga totalno razmazili. Pa pogledajte samo taj smiješak!

Pas Pluto, koji je u prihvatilištu u Irskoj sedam godina čekao na udomljenje, napokon je pronašao svoj dom i obitelj koja će mu pružiti ljubav. Kako piše Her, Pluto je u prihvatilište doveden sa samo šest tjedana i jedan je od štićenika koji su najduže ostali ondje.

"Imamo veliku vijest koju smo jedva čekali podijeliti s vama! Naš dugotrajni stanar i obožavani Pluto je pronašao svoju 'zauvijek obitelj'", napisali su na Instagramu prihvatilišta. 

"Pluto je kod nas stigao kao štene i uspio je pronaći svoj dom. No, stvari nisu funkcionirale kako treba i vraćen je kod nas. Tada ga više nitko nije primjećivao zbog mlađih i manjih pasa", dodali su. 

 | Autor: Dogs Trust Ireland/Instagram Dogs Trust Ireland/Instagram

"Možda je trebalo sedam godina, ali je bilo vrijedno čekanja. Pluta su novi vlasnici potpuno razmazili i baš uživa u svom novom domu", poručili su. 

Nadamo da će Pluto sa svojim novim vlasnicima provesti još puno lijepih godina!

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mr

    Baš je sladak