Prvi 210 pregleda 16. rujna 2018.

Ovaj Piknik za školarce je bio nezaboravan, bilo nas je 5.000

Borna Filić/Pixsell

Pogledaj kako smo se za vikend zabavili i što smo sve naučili na Pikniku za školarce.

Prošao nam je još jedan Piknik za školarce, a mi smo se ludo zabavili. Na Pikniku se pojavilo više od 5 tisuća školaraca, a bilo je ondje stvarno svega - od robotike do zdrave prehrane i igre sa Zdravoljupcima, od Joomboos meetupa do koncerta raznih izvođača pa i popularne Zsa Zse.

 | Autor: borna filipić / pixsell borna filipić / pixsell Program je ukupno trajao deset sati, a svi koji su došli mogli su vidjeti svoje omiljene youtubere s kojima su učili plesne korake i usput odradili dobar trening.  

Ako se pitaš kako nam je bilo, vrijeme je da ti to pokažemo!

U 11.40 čekale su vas Two Crazy Beauties s megapopularnim Zdravoljupcima, a neki od vas su imali i prilike otpjevati te otplesati ples sa Zdravoljupcima. Najveća atrakcija su bile maskote popularnih Zdravoljubaca iz Konzuma koji su pjevali i plesali s brojnim dječjim zborovima i plesnim skupinama te sudjelovali u sportskim i robotičarskim radionicama. 

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

Ondje su bili Fran i Borna koji su zajedno s LayZ-em odradili kratke sportske aktivnosti i podijelili super nagrade, a njih dvoje, zajedno s Emom, Patricijom i Nikom Pavičić, Nikom Pavičić su s maskotama Zdravoljubaca educirali djecu o zdravim životnim navikama i zdravoj prehrani. 

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

Radili smo i smoothie challenge s Nikom, Franom i Bornom, a djeca su sama birala što će ići unutra.

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

Bilo je tu i puno zanimljivih nagrada.  Najpoznatiji Joomboos youtuber LayZ i Gospodin Rajko, maskota Zvijezda ketchupa, upustili su se u malo ispitivanje kondicije školaraca, a najbolje su nagradili košarama punim ukusnog Zvijezda ketchupa. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Za curice je posebno zanimljivo bilo u Janinom kutku gdje ih je uređivala profesionalna šminkerica, a za uspomenu su se fotografirale s tijarama, poput pravih princeza. Uz to, u Jana princess korneru curice su sudjelovale u likovnoj radionici oslikavanja princeza, a za inspiraciju su poslužile Jana bočice s Disneyjevima princezama. 

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell No, to nije bilo sve. Uz brojne edukacije i radionice, ples, predstave, nastupe i sportske izazove, premijerno je prikazana i dramska predstava Zdravoljupci, zbog koje su školarci i brojni mališani s tribina pohrlili na pozornicu.

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell Sretnom povratku u školske klupe pridružio se i Sport Vision s Buzz - sneaker station destinacijom koja je najbolju fotografiju s eventa nagradila poklon bonom od 500 kn za asortiman u Buzz-u

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell Subotnja večer završila je nastupima malih stepera Step by Step, jedne od najpopularnijih zagrebačkih plesnih skupina Atomic Dance Factory i mladih talentiranih glazbenica Stelle Paradžik i Zsa Zsa-e

 | Autor: Pixsell Pixsell

A sad za kraj, možemo samo reći hvala svima koji su došli. Veliki broj školaraca je složan - jedva čekaju sljedeći Piknik za školarce! A veselimo mu se i mi!

Tvoja reakcija?