Prvi 14753 pregleda 12. siječnja 2022.

Ovaj test s limunom otkriva jesi li ekstrovert ili introvert

Canva/Opinionstage

Ako do sada još niste uspjeli razlučiti jeste li introvert ili ekstrovert, savjetujemo vam da napravite test osobnosti s limunom i napokon riješite misterij! Jako je zabavno, a možda vam nešto otkrije o vašoj osobnosti...

Testovi osobnosti su uvijek u trendu i, slobodno možemo reći, ponekad o nama otkrivaju više nego horoskop. Jedan od tih testova je i ovaj jednominutni test s limunom koji, navodno, otkriva jeste li introvert ili ekstrovert. Ovaj test funkcionira tako što sokom limuna stimulira naš sistem retikularnog aktiviranja (RAS) koji se aktivira društvenim kontaktima i hranom, piše YourTango

Znanstvenici su došli do zaključka kako introverti imaju više aktivnosti u RAS-u, što znači da oni proizvode više sline nego ekstroverti kada dođu u kontakt s nekim stimulansom (ovog puta se radi o limunu).

A kako biste i vi saznali jeste li više introvert ili ekstrovert, pokušajte napraviti ovaj test. Za njega će vam biti potreban jedan limun i komad vate te svega jedna minuta.

via GIPHY

Evo kako test funkcionira:

1. Za početak na jezik iscijedite nekoliko kapi soka limuna i pričekajte desetak sekundi.

2. Nakon što je prošlo desetak sekundi, komadom vate prikupite svu slinu koju ste proizveli za to vrijeme.

3. Izvažite koliko je težak vaš komad vate i usporedite s nekim tko je čista suprotnost vama. 

4. Ako je vaša vata 'lakša' od vate osobe s kojom ste se usporedili, to znači da ste vi ekstrovert jer, kao što je već napisano, introverti luče više sline nego ekstroverti.

Zanimljivo, zar ne? Tko će ovo odmah isprobati?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?