Prvi 4120 pregleda 17. siječnja 2022.

Ovaj tjedan će biti najgori za ova tri horoskopska znaka

Canva/Opinionstage

Retrogradni Merkur i Venera te puni mjesec odlučili su se poklopiti i ovoga tjedna, nekima od horoskopskih znakova, zadati prilične muke

Ako se osjećate pomalo zbunjenima i mislite kako vam ništa ne ide od ruke, slobodno za to okrivite horoskop, retrogradni Merkur, Veneru i puni mjesec jer, kako piše Elite Daily, sve moguće faze planeta su se poklopile i prilično utječu na naša raspoloženja. No, neki od horoskopskih znakova ovdje imaju najmanje sreće i sve ove promjene na njih će, kroz nadolazeći tjedan, imati najviše utjecaja. Koji su to znakovi - saznajte odmah!

1. Bik

Kada je riječ o biku, trenutno su oba planeta koja vladaju njegovom aurom (Venera i Merkur) u retrogradnoj fazi pa to ima prilično velik utjecaj na njega, a najviše na njegovu karijeru. Bik će se ovaj tjedan osjećati prilično zbunjeno i mislit će kako nitko ne cijeni njegov naporni rad, što bi ga moglo dovesti do toga da pomisli na odustajanje od onoga čime se trenutno bavi. No, ipak nije sve tako crno jer bi se, nakon ovog tjedna, stvari mogle početi kretati u boljem smjeru. Samo pustite da vrijeme odradi svoje!

via GIPHY

2. Lav

Lav bi se ovaj tjedan mogao osjećati emocionalnijim no ikada i, nakon godina skrivanja mnogih osjećaja, napokon će sam sebi morati priznati kako se zaista osjeća i morat će se suočiti s teretom koji je nosio dugo vremena. Sve te unutarnje dvojbe odrazit će se i na ponašanje ovog horoskopskog znaka pa bi trebao pripaziti kako se odnosi prema ljudima oko sebe. Osobito prema svom partneru jer bi, uz ovakvu emocionalnu revoluciju, vrlo lako moglo doći do nekih nesporazuma. I zato, smirite strasti!

via GIPHY

3. Djevica

Retrogradni Merkur kod djevice će najviše utjecati na njenu organiziranost i rutinu. To znači da će, kroz ovaj tjedan, inače točna i organizirana djevica, kasniti na sastanke (ili ih čak zaboravljati), zaboravljati neke važne informacije i, općenito, biti zbunjenija nego inače. No, kada Merkur izađe iz svoje retrogradne faze (što će biti uskoro), djevica će se vratiti svojoj rutini i nastaviti rješavati svoje obaveze kao od šale. Dopustite si malo nesavršenosti u životu i nemojte se gristi zbog toga što nije sve kako ste zamislili. Proći će i to!

via GIPHY

Bikovi, lavovi i djevice - držite se!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?