Prvi 3201 pregleda 13. studenoga 2018.

Ovaj tjedan će biti najsretniji za ova 3 horoskopska znaka

ilievalisa / instagram

Ovi znakovi prkose razdoblju retrogradnog Merkura u kojem se trenutno nalazimo

Kako donosi Elite Daily, neki horoskopski znakovi prkose razdoblju retrogradnog Merkura u kojem se trenutno nalazimo. To razdoblje se inače povezuje s tmurnim raspoloženjem, nervozom i stresom. Ako ste Vaga, Škorpion ili Strijelac imate sreće. Upravo te horoskopske znakove čeka odličan tjedan usprkos retrogradnom Merkuru.

Ostali horoskopski znakovi trebaju ovu situaciju također sagledati iz pozitivnog aspekta. Ako ništa drugo, pozdravljamo se s retrogradnom Venerom! Nije li to dobra vijest? Moguće je kako vas je u prethodnom razdoblju  Venera potpuno emocionalno iscrpila. Ali, ne klonite duhom! Ne smijemo zaboraviti kako je Jupiter, planet koji vlada nad srećom i prosperitetom, upravo ušao u svoj kućni znak Strijelca. Stoga, samo strpljivo, uskoro se svima smiješi povoljnije razdoblje.

Vaga

via GIPHY

Ako već niste, slobodno počnite skakati od sreće- riješili ste se Venere! Venera, vaš vladajući planet, službeno je završila sa svojim retrogradnim hodom. Razlog zašto se možda još uvijek osjećate čudno, leži u tome što će se njezine posljedice blago osjećati sve do 17. prosinca. Međutim, najteži period je iza vas i možete početi slaviti!

Razdoblje koje slijedi utjecat će na prvu astrološku kuću koja obuhvaća ličnost i drugu koja se tiče financija. Naučit ćete mnoge važne lekcije koje će promijeniti vaš svjetonazor. Ne samo da ćete ostvariti dublji odnos sa sobom, već ćete i dokučiti što vam je potrebno kako bi se osjećali sigurno.

Škorpion

via GIPHY

Svemir vas je službeno prestao zafrkavati za rođendan jer se Venera napokon počela kretati ravno. Ne samo da ste se oslobodili emotivno iscrpljujućih osjećaja, već Sunce ostaje u vašoj prvoj astrološkoj kući koja se tiče vaše ličnosti sve do 22. studenog. Trenutno se jako dobro osjećate i energija je na željenom nivou. Čeka vas intenzivan, ali i pomalo kaotičan period nabijen duhovnošću, seksualnošću i strasti.

Strijelac

via GIPHY

Strijelca čeka zaista dobra godina. Na kraju krajeva, Jupiter- najsretniji i najekspanzivniji planet od svih, je vaš vladajući planet. A jeste znali da je upravo on ušao u vaš znak prošli tjedan?

Svaki put kada Jupiter promijeni znak, označava novo poglavlje i razvoj za sve nas. Otvaraju nam se vrata za nove prilike, nova znanja i mjesta. Prilike da sagledamo sliku u potpuno drugačijem svjetlu no do sada. Međutim, Jupiter u Strijelcu radi punom snagom i ima puno jači utjecaj no što je slučaj s ostalim znakovima. Možete očekivati da će 2019. godina biti jedna od boljih za vas.

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma tooo