Prvi 2404 pregleda 20. siječnja 2019.

Ovaj deda se dosta naljutio kad su ga pitali o gripi

screenshot

Kad su na terenu, reporteri nailaze na svakakve odgovore prolaznika, ali ovaj je poseban

Naime, kad su jednog umirovljenika u Zagrebu s jedne televizije upitali kako komentira epidemiju gripe, vjerojatno nisu očekivali odgovor koji su od njega na kraju dobili, piše Večernji list.

BTW, sad su pustili i cijelu verziju, pogledaj:

- Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p**** ti materina! - poručio je umirovljenik, a televizijska ekipa ostala je bez teksta.

Iako je možda nastupio malo grubo, on zna što je njemu najviše pomoglo. Ali, to naravno ne znači da, uz zdraviji život, moramo izbjegavati savjete liječnika po pitanju ozbiljnijih oboljenja i bolesti.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahahahah omg xD