Prvi 666 pregleda 06. listopada 2019.

Ovaj video djece Kardashiana će vas rastopiti

kyliejenner/Instagram

U videu se djevojčice sjajno zabavljaju, a to se najbolje vidi po njihovom preslatkom hihotanju. Kylie je video objavila i svima izmamila osmijeh na lice.

Kylie je objavila video igranja svoje kćeri Stormi sa sestričnama i ne možemo se prestati smijati njihovoj slatkoći. Igrala se s Chicago, kćeri Kim Kardashian, Dream od Roba i True od Khloe. Između djevojčica je mala razlika u godinama pa su one već sad najbolje prijateljice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

these girls are getting so big i can’t handle it 😍 .. thank you God for them ♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie je dan provela igrajući se s kćeri pa je objavila još jedan presladak video na kojem se Stormi igra na penjalici. Malena se bojala sama spuštati niz penjalicu pa je nervozno dozivala mamu. Ona ju je ohrabrivala riječima: "Možeš ti to!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sweetest love I’ve ever known 💙

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Svu svoju pažnju usmjerila je na kćer nakon prekida veze s kćerinim ocem Travisom Scottom. Maleno 'društvance' je toliko slatko da će izmamiti osmijeh i najčvršćoj osobi.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?