Prvi 3518 pregleda 27. travnja 2020.

Cool: Virtualni escape room inspiriran Harryjem Potterom

harrypotterfilm/ Instagram

Izolacija je potrajala malo duže nego što smo očekivali, tako da vjerujemo kako ti polako ponestaje ideja kako se zabaviti u karanteni i što raditi osim čitanja, gledanja filmova i scrollanja.

Portal Hello Giggles ima odličan prijedlog, a posebno će se svidjeti svim obožavateljima čarobnjaka Harryja Pottera. Možda ne možemo dobiti stvarno pismo iz Hogwartsa te otputovati u školu za male čarobnjake, ali se ipak možemo barem virtualno naći u tom magičnom svijetu!

Naime, zaposlenici knjižnice Peters Township Public Library su osmislili digitalni Harry Potter "escape room" koji će te odvesti ravno do Hogwartsa. Barem u internet svijetu. I ovo je odlična zabava dok dane provodiš kod kuće.

via GIPHY

Projekt započinje tvojim otkrićem da si prva godina u Hogwartsu te moraš gledati isječke iz filmova o Harryju Potteru, odgovarati na pitanja, rješavati zagonetke i dovršavati izazove koji su vezani uz otkrivanja čarolija te baratanje čarobnjačkim novcem.

Ova virtualna avantura je potpuno besplatna, tako da ti trebaju samo internetska veza, udobna fotelja i naravno - znanje o filmovima i knjigama o najpoznatijem malom čarobnjaku na svijetu.

via GIPHY

Također, objavljen je i video na YouTubeu koji će ti jasnije predočiti o čemu je riječ te ti objasniti, korak po korak, kako i ti možeš postati dio ove čarobnjačke priče.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad krećeš u avanturu?

 

Pogledaj prvu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?