Prvi 127 pregleda 09. svibnja 2019.

Ovdje želiš biti: U Zagreb dolazi najbolja svjetska DJ-ica!

PR/Boris Poljičanin

U Hrvatskoj nastupa 1. lipnja, na zagrebačkom Jarunu

Svjetska glazbena scena posljednjih se godina itekako mijenja. Sve više u prvi plan dolazi takozvani underground zvuk koji osvaja svjetske party destinacije, klubove i festivale. Jedna od najtraženijih DJ-ica tog zvuka danas je zasigurno Švicarka Sonja Moonear. Ova energična glazbenica u Zagrebu će nastupiti u subotu, 1. lipnja na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na južnoj strani velikog jezera Jarun.

Zapaženi nastupi

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Ovu klasičarku, koja je piano zamijenila gramofonskim pločama, Zagrepčani pamte po prošlogodišnjem nastupu kad je unatoč kiši na velikom jarunskom jezeru na plesnom podiju zadržala više od dvije tisuće rasplesanih posjetitelja. Ove je godine imala zapažene nastupe na Epizode festivalu te najvećem techno festivalu na svijetu – njemačkom Time Warpu.

Tko još dolazi?

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Uz nju, na trećem će izdanju festivala, koji počinje za nekoliko tjedana, nastupiti i Seth Troxler, jedan od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe. Ovaj Amerikanac odrastao u Detroitu, s trenutnim adresama u Berlinu, Londonu i Ibizi, resident je prestižnih svjetskih klubova DC10 na Ibizi, Fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku. Tu su i Dyed Soundorom, Shaun Reeves te Luca Cazal. Domaće glazbenike ove godine predstavlja jedan od najboljih hrvatskih DJ-a Andrea Ljekaj.

Gdje možeš naći ulaznice?

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Ulaznice za festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr te na TISAK MEDIA prodajnim mjestima, a online putem službene web stranice festivala. Festival #WELOVESOUND održava se treću godinu zaredom u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba. Festival organizira iskusni tim Sonus festivala, koji je treću godinu zaredom proglašenim najboljim festivalom u Hrvatskoj.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme wat?? predobro :DDD