Prvi 583 pregleda 04. lipnja 2022.

Ove blizanke savršeno su 'iskopirale' britansku kraljicu!

chantellechamps/screenshot/instagram/canva

Britanska kraljica Elizabeta II. ovog vikenda slavi svoj platinasti jubilej. Upravo zato, mnogi Britanci joj žele odati počast, a među njima su se našle i četverogodišnje blizanke koje su odlično iskopirale njen stil

Influencerica Chantelle Champs na svom je Instagramu podijelila snimku svojih četverogodišnjih blizanki Tatum i Blakely odjevenih poput britanske kraljice Elizabete II. uoči proslave njenog platinastog jubileja koja se održava ovog vikenda.

Kako piše Miss7, ova snimka ubrzo je postala viralna, a svi su oduševljeni time kako su blizanke odlično 'iskopirale' kraljicu.

“Dvije kraljice su bolje od jedne! Obje su mi rekle da se nadaju da će ih kraljica vidjeti odjevene poput nje i da će joj se to svidjeti“, napisala je Chantelle. 

Tatum i Blakely su, također, bile oduševljene svojim outfitima. Tatum je nosila narančastu kombinaciju dok je Blakely isfurala kombinaciju u zelenoj boji. 

 | Autor: chantellechamps/screenshot/instagram chantellechamps/screenshot/instagram

“Tatum i Blakely obožavaju se odijevati i kad sam rekla da slavimo kraljicu, bile su tako uzbuđene i rekle su da se nadaju da će ona to vidjeti. Jakna, kaputi, kape, torbe i rukavice koštale su oko 750 kuna, a cipele, tajice, broševe i ogrlice već smo imali kod kuće“, ispričala je njihova majka. 

"Ovo je sigurno nešto najbolje što sam danas vidio! Volim ih!“, "O, moj Bože, šališ se. Tako su slatke. Gdje ste nabavili te kostime? Fenomenalne su!“, samo su neki od oduševljenih komentara na odlične kostime ovih djevojčica. 
 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?