Prvi 793 pregleda 10. srpnja 2019.

Ove filmove trebaš pogledati prije faksa

Imdb

Pripremili smo ti listu filmova koje trebaš pogledati ako ćeš ove jeseni krenuti na faks. Tema im je: život na faksu.

Ljeto je najbolje vrijeme za gledanje filmova, a ovih deset će te oduševiti. Ako se brineš o novoj sredini u koju ćeš možda otići kad kreneš na fakultet, novim prijateljima koje ćeš steći ili učenju koje te čeka, ovi filmovi će te pripremiti za sve navedeno. Provjeri što smo ti pripremili i javi koji ćeš prvi pogledati.

1. Pitch Perfect

Bella je brucošica koja se uključuje u a capella grupu. U filmu možeš vidjeti čudne fakultetske tradicije, slatke dečke, a možda te i motivira da se baciš u pjevačke vode.

2. Neighbours

Film prikazuje odnos razuzdanih studenata sa susjedima. Obitelji smeta buka, a mladi se ne žele odreći partijanja zbog njih. Sve se pretvori u natjecanje ovih dviju strana pa pogledaj kako to završi.

3. Liberal Arts

U glavnoj ulozi Ted iz megapopularne serije 'How I met your mother' vraća se na faks zbog proslave umirovljenja omiljenog profesora. Tada upozna 19-godišnju studenticu, a između njih se rodi romansa. Zapravo je poučna priča o razumijevanju utjecaja fakulteta i prihvaćanju prošlosti.

4. National Lampoon's Animal House

Ovaj film prikazuje kako izgleda kad dečki izazovu dekana koji je odlučio ukinuti njihovo bratstvo. Iako kod nas takvo što ne postoji, zasigurno ćeš se nasmijati do suza.

5. Mona Lisa Smile

U ovom filmu možeš vidjeti kako je studentski život izgledao u 1950-ima. U ulozi profesorice povijesti umjetnosti odlično se snašla Julia Roberts kojoj je cilj uvjeriti žene da brak i majčinstvo nisu jedina opcija za njih. Možeš izvući pouku da je tvoj izbor želiš li promijeniti planove ili se ipak držati tradicije.

6. Monsters University

Kad se odseliš na faks, možda ćeš živjeti s cimerom ili cimericom. Ovaj crtić govori o Mikeu i Sullyju koji se na prvu svađaju, ali onda postaju bestići. Možda naučiš nešto o cimerima, a usput se i dobro nasmiješ.

7. Happy Death Day

Riječ je o zabavnom horocu koji istinito prikazuje studentski život. Dobro, sve osim ubojstva i proživljavanja istog dana iznova jedne studentice...

8. Dear White People

Ovaj film poslužio je kao inspiracija za istoimenu Netflixovu seriju. Radnja prati studenticu i voditeljicu na radiju Samanthu koja podiže svijest o rasizmu. Ako si pogledao seriju, onda će ti se i film sigurno svidjeti. Ako još nisi, u svakom slučaju preporučamo.

9. The House Bunny

Grupa djevojaka shvati da im 27-godišnja Shelley može pomoći sa savjetima o dečkima pa je prime za cimericu. U glavnim ulogama su sada već dobro poznate Anna Faris i Emma Stone.

10. Legally Blonde

Ovaj film ti je vjerojatno poznat pod nazivom Plavuša s Harvarda. Klasik koji je proslavio Reese Witherspoon pokazuje kako se zaista sve može, ako za to postoji želja. Osim što će te dobro nasmijati, film će ti dati vjetar u leđa!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bruna123

    Jeli cudno sto sam ja ovo sve pogledala😂😂
  • mala_loodacha

    hehe super su