Prvi 1349 pregleda 27. veljače 2019.

Ove horoskopske znakove čeka nepodnošljiv tjedan

fashion.for.queenss/Instagram

Evo tko se mora pripremiti na ne baš bajno razdoblje

Nećemo ublažavati, koliko god se nalazimo u čarobnoj sezoni Riba, stvari su u posljednje vrijeme bile pomalo čudne. Pogledajmo činjenice. Kao prvo, Ribe su zodijački znak koji vlada nad svim stvarima koje ostaju nevidljive. Kada je riječ o Ribama, vrijeme je da se pripremite na iracionalno. Zbog toga će ostatak tjedna biti najgori za ove znakove zodijaka: Ovan, Lev , i Strijelac.

via GIPHY

 To je zato što će Merkur biti retrogradni sljedeći tjedan, što će i najjednostavnije zadatke učiniti teškim, a konfuzija zbog retrogeradnosti počinje već sada. Je li vam teže razmišljati logično? Je li vam teško ostati fokusiran? Ako je tako, nije ni čudo. Činjenica da je Merkur samo u Ribama čini stvari još čudnijima. Pokušajte ne biti strogi prema sebi, jer radite najbolje što možete, piše Elite daily.

1. Ovan

Nije vrijeme da se previše duboko utopite u realnost. Upravo sada žudite za svijetom snova; oblik bijega. Potrebna vam je samoća da biste mogli biti sami sa svojom energijom. Vi gledate na stvari u novoj perspektivi i vaša intuicija vjerojatno dovodi mnoštvo složenih informacija na površinu. Neće sve ove informacije biti lako obraditi, stoga je važno da uzmete vremena da ostanete utemeljeni i podsjetite se da će sve biti u redu. Još ne morate donositi odluke, ali imperativ je da slušate svoje srce.

via GIPHY

2. Lav

Prolazite kroz nevjerojatno duboko vrijeme. Pod dubokim, mislimo da osjećate stvari duboko, događaji u vašem životu duboko utječu na vas, i ne, niste pretjerano emocionalni, reagirate na odgovarajući način. Upravo sada, u vašem životu mogu postojati situacije koje dolaze 'do glave' i ne znate je li kraj blizu ili ne. Znajte da upravo sada prolazite kroz epsku preobrazbu, tako da vjerujete svemiru i pustite da vas vodi iako će vam se ovaj tjedan činiti kako vam ništa ne ide i da ništa nema smisla.

via GIPHY

3. Strijelac

Kladimo se da se u posljednje vrijeme osjećate iscrpljeno i emocionalno. Da li se u zadnje vrijeme osjećate mnogo gore nego obično? Trenutno se ne morate siliti. Slušajte što vam vaše tijelo i duša govore da trebate. Sljedećih nekoliko tjedana bit ćete veoma nostalgični. Provodite vrijeme sa svojom obitelji i bliskim osobamauju u vašem krugu povjerenja. Redizajnirajte i reorganizirajte svoj životni prostor. Stvorite čvrstu i punu ljubav iz koje možete rasti. Ovo razdoblje će brzo proći.

via GIPHY

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jadniiiii